SKAL LØSE PROBLEMET: Kim Kardashian er ikke redd for å fortelle at hun har cellulitter, men hun skal gjøre alt i sin makt for å bli kvitt det. Foto: Twitter
SKAL LØSE PROBLEMET: Kim Kardashian er ikke redd for å fortelle at hun har cellulitter, men hun skal gjøre alt i sin makt for å bli kvitt det. Foto: TwitterVis mer

- Jeg har cellulitter!

Realitystjernen er ikke redd for å fortelle verden om ujevnhetene..

SEHER.NO:  Nylig gikk Kim Kardashian (29) drastisk ned i vekt, nå sier hun at hun holder fast ved både kurvene og cellulittene..

Realitystjernen har ikke noe problem med å fortelle hele verden om sine ugjevnheter.

- Jeg har ikke noe problem med å fortelle det til mennesker. Se her! Jeg har cellulitter, sier hun i et radiointervju ifølge US Magazine.

Kim Kardashian - Som er mest kjent fra realityprogrammet "Keeping up with the Kardashians"- skal allikevel gjøre alt i sin makt for å bli kvitt problemet, sier hun.

- Jeg gjør alt jeg kan for å ordne det. Jeg har aldri sagt at cellulitter er søtt. Men jeg har det, og det er greit for meg.

Kardashian mener også at det gjør henne mer troverdig for hennes fans, spesielt etter at hennes siste reklame for "QuickTrim" -som hun hevder er grunnen til hennes vekttap- kom ut.

- Jeg så utrolig mager ut, og jeg fikk mye kritikk for det. Folk var redde for at jeg hadde mistet kurvene mine. Men man ser større ut på TV, så det var best å gå ned litt, sier hun.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES MER: Slik mistet hun kiloene