- Jeg har cellulitter på rumpa og magen

«Rock of Ages»-stjernen Malin Åkerman er ikke like glamorøs under klærne.

FLOTT: Malin Åkerman strålte da hun var til stede ved Disney Media Networks-eventet i California søndag forrige helg. Foto: All Over Press
FLOTT: Malin Åkerman strålte da hun var til stede ved Disney Media Networks-eventet i California søndag forrige helg. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april i år ble svensk-kanadiske skuespilleren Malin Åkerman (35) og hennes italienske musikerektemann Robert Zicone foreldre for første gang, da lille Sebastian så dagens lys.

Knapt én måned senere entret 34-åringen rød løper igjen da hun deltok på et event i regi av Disney Media Networks søndag forrige helg for å promotere sin siste sitcom «Trophy Wife». 

Åkerman stilte i en sort kjole fra Alexander Wang, og viste frem sin smekre kropp post babyfødsel. Til UsMagazine forteller den svenske skjønnheten at også hun har merket svangerskapet på kroppen - bokstavelig talt.

- Du har ikke sett cellulittene jeg har på rumpa og magen! Jeg sier deg bare! Men, det er deilig å kunne dekke dem med klær, sa hun spøkefullt på rød løper ifølge nettstedet.

Lille Sebastian er altså fire uker gammel, og de nybakte foreldrene venner seg fremdeles til tanken på at den lille kabaten er deres:

- Den første uken var veldig opp-og-ned. Vi så på hverandre og bare: «Forlot de oss akkurat alene med dette barnet? Får vi virkelig lov til å ta et barn med hjem? Det er sinnsykt!».

LES OGSÅ: - Jennifer gråt for Angelina

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer