Serena Williams:

- Jeg har brutt sammen flere ganger etter at jeg ble mor

Tennisstjernen åpner seg om den vanskelige tiden etter fødselen i september.

TØFF TID: I et nytt intervju med Vogue forteller Serena Williams om hvor utfordrende hun syntes fødselen og mammarollen er. Foto: NTB scanpix
TØFF TID: I et nytt intervju med Vogue forteller Serena Williams om hvor utfordrende hun syntes fødselen og mammarollen er. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Det er i et nytt intervju med Vogue at tennisdronning Serena Williams (36) først uttaler seg om den kompliserte fødselen hun opplevde da den fire måneder gamle datteren Alexis Olympia ble født.

Etter fødselen ble Willams plutselig svært kortpustet og hun ba legene om å sjekke om noe var galt.

De fant da ut at stjernen hadde hatt flere små blodpropper i lungene.

Hosten som fulgte resulterte i at såret etter keisersnittet sprakk og åpnet seg, ifølge Telegraph. Det resulterte i at hun måtte gjennomgå en rekke operasjoner like etter fødselen.

- Brutt sammen mange ganger

Tennisstjernen innrømmet også i intervjuet at hun følte seg svært nede etter fødselen, og at hun noen ganger var nær ved å gi opp.

- Noen ganger føler jeg meg utrolig nedfor, og tenker - jeg klarer ikke dette, fortalte sportsidolet, før hun fortsatte:

- Jeg har brutt sammen så mange ganger at jeg har mistet tellingen. Jeg kan bli så sint på all griningen, men så kommer skyldfølelsen like etterpå. Jeg tenker, hvordan kan jeg føle meg så trist når jeg har en så vakker baby. Følelsene er så sykt intense, sier hun til Vogue.​

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer