Justin Bieber:

- Jeg har brukt tunge rusmidler

Justin Bieber (25) deler åpent om det vanskelige livet som barnestjerne og utfordringene det har ført med seg.

NYTT INNLEGG: I et åpenhjertig innlegg på Instagram, forteller verdensstjernen Justin Bieber om ulempene ved å stå midt i rampelyset. Foto: NTB Scanpix
NYTT INNLEGG: I et åpenhjertig innlegg på Instagram, forteller verdensstjernen Justin Bieber om ulempene ved å stå midt i rampelyset. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Natt til tirsdag publiserte den kanadiske superstjernen Justin Bieber (25) et brutalt ærlig innlegg på Instagram hvor han forteller om den tøffe reisen fra å være en ukjent 13-åring til å bli en verdensstjerne.

Blant annet avslører han at da han var 19 år, det samme året som han holdt konsert i Telenor Arena i Bærum, utviklet han et rusmisbruk, samt misbrukte alle sine relasjoner.

Mens året før han var involvert i den famøse vannflaskehendelsen på Chateau Neuf i Oslo, så hadde han allerede «tatt alle de dårlige valgene du kan tenke deg».

Brutalt ærlig

Bieber åpner med å fortelle at han kan kjenne seg igjen i dem som har vært på et punkt i livet hvor de har syntes at det har vært vanskelig å stå opp om morgenen med den riktige innstillingen, har sett for seg dagen gjennom en linse av frykt og forventet enda en dårlig dag.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer