- Jeg har brukt nok dop til å drepe hele Hollywood

Men nå hevder den trøblete kjendissønnen at han har lagt partylivet bak seg.

FAR OG SØNN: Rod Stewart har nok ikke godt foran som det beste eksempelet for sønnen, men nå skal Sean ha klart å stable seg på beina igjen. Foto: FameFlynet
FAR OG SØNN: Rod Stewart har nok ikke godt foran som det beste eksempelet for sønnen, men nå skal Sean ha klart å stable seg på beina igjen. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sean Stewart (33), som er sønn av rockelegenden Rod Stewart (69), har aldri lagt skjul på at han har levd et liv som en rockestjerne selv.

33-åringen har tidligere avslørt at han har slitt med store rusproblemer, og vært avhengig av både heroin, piller og alkohol.

Nå skal derimot Sean være edru og det ville livet er et tilbakelagt kapittel.

- Alle liker å feste, men nå er jeg ferdig med det. Jeg har brukt nok dop til å drepe hele Hollywood. Jeg skal aldri tilbake dit jeg var igjen, forteller han på «Podcast One»-showet til Brandi Glanville (41) fra «The Real Housewives of Beverly Hills», ifølge RadarOnline.com.

Sean, som tidligere har deltatt i TV-programmet «Celebrity Rehab» for å få bukt med problemene, innrømmet likevel at han ikke angrer på fortiden sin.

- Alle går gjennom ulike faser. Jeg er glad jeg har opplevd det jeg har opplevd for hvis ikke hadde jeg ikke vært den personen jeg er i dag.

- Er du bekymret? Kan du gå ut uten å drikke? spør Glanville.

- Det er ikke livsstilen min lenger. Jeg liker å drikke vann og ha det hyggelig, svarer han.

I fjor hadde Sean en het flørt med den 19 år eldre «The Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Adrienne Maloof (52) - som er Brandi Glanvilles kollega. Nå nyter han singellivet.

LES OGSÅ: Rod Stewarts hemmelige knep

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer