<strong>RADARPARET:</strong> Ravi og Guri Solberg ledet i fjor «X Factor» sammen, i år skal de finne en ny superstjerne i Idol. Foto: Stella Pictures
RADARPARET: Ravi og Guri Solberg ledet i fjor «X Factor» sammen, i år skal de finne en ny superstjerne i Idol. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har brukt mye tid på å bekymre meg over utseende og vekt

Guri Solberg om utseendefokuset.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Som programleder for en rekke store TV-satsninger er Guri Solberg (35) vant med et enormt utseendefokus. Nå snakker «Idol»-programlederen åpenhjertig om sine egne bekymringer.

- Jeg har brukt mye tid på å bekymre meg over utseende og vekt. Det er kanskje derfor jeg kjenner ekstra på det engasjementet også. Jeg synes synd på unge jenter. Og det er alltid et spørsmål om hvor utseendefokuset kommer fra, det er mye vi klarer helt fint selv også. Det er ikke bare blogger og moteblader, sier Solberg til VG.

Solberg, som hver uke, skal trøste utslåtte «Idol»-deltagere, sier hun har blitt bedre på å takle fokuset jo eldre hun har blitt.

- Det er det vanlige: Om jeg er for feit eller om jeg ikke er pen nok. Jeg har begynt å slappe av litt mer og heldigvis så er det slik at det blir bedre jo eldre man blir. Men det er ikke slik at jeg er en superkvinne som ikke har bekymringer. Det er bare at jeg ikke gidder å prate så mye om det. Jeg har de samme bekymringene som alle andre, sier Guri Solberg til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Disse kjemper om finaleplassen i Idol

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer