ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller sangstjernen om forholdet til kjæresten Blake Shelton, og om hvordan han har hjulpet henne gjennom den tunge tiden etter skilsmissen med eksmannen Gavin Rossdale. Foto: NTB Scanpix
ÅPNER OPP: I et nytt intervju forteller sangstjernen om forholdet til kjæresten Blake Shelton, og om hvordan han har hjulpet henne gjennom den tunge tiden etter skilsmissen med eksmannen Gavin Rossdale. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gwen Stefani:

- Jeg har brukt de fire siste årene på å leges

Sangstjernen deler om forholdet til kjæresten og morsrollen i nytt intervju.

Publisert

Neste måned har det gått fire år siden stjerneparet Gwen Stefani (50) og country-artisten Blake Shelton (43) fant tonen og forelsket seg i hverandre. Paret ble raskt en snakkis, og det har lenge florert rykter om en mulig forlovelse mellom dem.

Før sangeren fant kjærligheten på ny med Shelton var hun gift med den britiske rockeren Gavin Rossdale (53). Sammen har de tre sønner, Kingston (13), Zuma Nesta Rock (11) og Apollo Bowie Flynn (5).

Duoen gikk hver til sitt i 2015, og det har aldri blitt bekreftet hva som egentlig var årsaken bak det overraskende bruddet mellom dem.

Prøvd å bygge opp livet sitt

I novemberutgaven av magasinet SHAPE er det Stefani som pryder forsiden, og i et intervju inni bladet forteller sangeren åpent om hvordan forholdet med kjæresten, Shelton, hjalp henne med å leges etter samlivsbruddet med Rossdale i 2015.

- Det føles som om jeg har brukt de siste fire årene på å leges - du vet, prøve å bygge opp livet mitt igjen. Å ha en bestevenn som Blake til å hjelpe meg med det har vært en av de beste gavene, forteller en ærlig Stefani til magasinet, ifølge People.

Dette er imidlertid ikke første gang sangstjernen har uttalt at kjæresten var en stor støtte etter skilsmissen.

- Det har vært mange som har hjulpet meg gjennom denne tragedien. Det er definitivt visse mennesker som har styrt meg i riktig retning. Blake hjalp meg gjennom sorgen, sa hun åpenhjertig da hun gjestet radiokanalen 103.7 KVIL, ifølge People.

TAKKNEMLIG: Gwen Stefani legger ikke skjul på at hun er svært takknemlig for kjæresten, Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix
TAKKNEMLIG: Gwen Stefani legger ikke skjul på at hun er svært takknemlig for kjæresten, Blake Shelton. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paret har et travelt liv og bruker mye av tiden på pendle mellom Los Angeles, hvor Stefani og Shelton for tiden holder på med innspillingen av sesong 17 av tv-programmet «The Voice» - og Sheltons ranch i Oklahoma. Dette er et liv Stefani aldri hadde sett for seg, innrømmer hun overfor magasinet.

- Jeg er et uvanlig produkt av en vanlig California-familie. Foreldrene mine møttes på videregående, mamma jobbet aldri og vi dro i kirken på søndager. Nå får jeg reise verden rundt og tilbringe tid midt i USA - det er noe jeg aldri hadde forventet, forteller stjernen.

Lever et enkelt liv

Ifølge 50-åringen lever paret et enkelt liv på kjærestens gård, og hun forteller blant annet at Shelton har plantet vannmeloner, og at hun har plantet masse urter. Livet på gården ser hun på som en fin kontrast til livet i Los Angeles. Hun avslører imidlertid at hun har 20 kyllinger hjemme i hagen i Los Angeles.

Videre i intervjuet legger ikke Stefani skjul på at hun har hendene fulle som dommer i «The Voice», trebarnsmor og med sitt eget show i Las Vegas som gjør at det er vanskelig å finne en god balanse.

- Balanse er det vanskeligste, men også det viktigste. Å være sammen med familien min, og ha kvalitetstid med Blake der vi bare ser på en film. Karrieremessig kan det virke som at man må fortsette å svømme, fortsette å bevege seg - ellers vil man se tilbake og tenke «søren, det er over», sier Stefani, og fortsetter:

- Jeg liker ikke å føle meg slik. Jeg vil gjøre kreative ting når jeg vil, og jeg vil slutte å jage hele tiden. Det er vanskelig, men jeg liker virkelig å leve i øyeblikket.

Vis mer

I intervjuet innrømmer stjernen at det å oppdra de tre sønnene har lært henne et par ting i løpet av årene.

- En ting barna mine har lært meg er hvordan jeg kan bli mer organisert. Jeg bodde hjemme frem til jeg var 26 år, så fikk jeg en turnémanager og deretter en manager, så en assistent. På turné har du til og med noen som har romnøkkelen til hotellrommet ditt. Men som mor, er det du som må ta styringen.

SAMLET: Her er Gwen Stefani avbildet sammen med sine tre sønner og kjæresten Blake Shelton tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Her er Gwen Stefani avbildet sammen med sine tre sønner og kjæresten Blake Shelton tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svarte på forlovelsesryktene

Som tidligere nevnt har det florert forlovelsesrykter rundt stjerneparet. Blant annet i januar hevdet Us Weekly at Shelton i lang tid har ønsket å gjøre Stefani til sin kone.

- De kommer til å avsløre forlovelse veldig snart, uttalte en kilde til Us Weekly den gang.

Et halvt år senere uttalte country-sangeren seg om rykteflommen og avslørte at han syntes de ulike overskriftene var ganske så underholdende.

- Når det kommer til disse ryktene, så skal jeg ikke sitte her og si at jeg er sur. Jeg synes det er morsomt. Gjennom årenes løp, så har jeg lært å ta det for det det er, innrømmer han til Entertainment Tonight.

Videre sa Shelton at hvis han og Stefanis liv er så interessant at tabloidpressen ser seg nødt til å dikte opp historier om dem, så ser han på det som et positivt problem.

- Vi har aldri hatt det bedre sammen enn vi har det nå, og vi kunne ikke vært lykkeligere, skrøt han til nettstedet.

LES OGSÅ: - Nei, vi giftet oss ikke i 2014!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer