- Jeg har brukt 3 millioner på marihuana

Musikeren Robin Thicke kommer med sjokkerende avsløringer om narkotikaforbruket sitt.

STJERNEPAR: Robin Thicke har i åtte år vært gift med «Mission: Impossible»-stjernen Paula Patton. Foto: FAME FLYNET
STJERNEPAR: Robin Thicke har i åtte år vært gift med «Mission: Impossible»-stjernen Paula Patton. Foto: FAME FLYNET Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble artisten og låtskriveren Robin Thicke (36) arrestert i New York for oppbevaring av marihuana. Men dette har ikke klart å få ham til slutte med det ulovlige stoffet.

Nå avslører Thicke at han fremdeles røyker som en skorstein, og har brukt en formue på å ruse seg.

- Jeg gjør alt det jeg ikke burde gjøre. Marihuana er min krykke, min muse og det beste av det verste. Jeg har minst brukt tre millioner kroner på marihuana.

- Jeg har prøvd å slutte. Kompisen min driver en butikk hvor jeg kan få medisinsk marihuana. Når jeg er hjemme røyker jeg som en skorstein, forteller han til The Sun, ifølge Contactmusic.com.

Etter å ha vært kjærester siden 16-årsalderen giftet Robin seg med skuespilleren Raula Patton (37) i 2005. Fem år senere fikk de sønnen Julian (3).

Musikeren har skrevet låter for artister som Mary J Blige, Michael Jackson og Christina Aguilera, og har også gitt ut fire egne plater. Tidligere i år ga han ut singelen «Blurred Lines».LES OGSÅ: Woods 46 år yngre kjæreste arrestert

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer