- Jeg har brukt 3 millioner på marihuana

Musikeren Robin Thicke kommer med sjokkerende avsløringer om narkotikaforbruket sitt.

STJERNEPAR: Robin Thicke har i åtte år vært gift med «Mission: Impossible»-stjernen Paula Patton. Foto: FAME FLYNET
STJERNEPAR: Robin Thicke har i åtte år vært gift med «Mission: Impossible»-stjernen Paula Patton. Foto: FAME FLYNET Vis mer
SEOGHØR.NO: I fjor ble artisten og låtskriveren Robin Thicke (36) arrestert i New York for oppbevaring av marihuana. Men dette har ikke klart å få ham til slutte med det ulovlige stoffet.

Nå avslører Thicke at han fremdeles røyker som en skorstein, og har brukt en formue på å ruse seg.

- Jeg gjør alt det jeg ikke burde gjøre. Marihuana er min krykke, min muse og det beste av det verste. Jeg har minst brukt tre millioner kroner på marihuana.

- Jeg har prøvd å slutte. Kompisen min driver en butikk hvor jeg kan få medisinsk marihuana. Når jeg er hjemme røyker jeg som en skorstein, forteller han til The Sun, ifølge Contactmusic.com.

Etter å ha vært kjærester siden 16-årsalderen giftet Robin seg med skuespilleren Raula Patton (37) i 2005. Fem år senere fikk de sønnen Julian (3).

Musikeren har skrevet låter for artister som Mary J Blige, Michael Jackson og Christina Aguilera, og har også gitt ut fire egne plater. Tidligere i år ga han ut singelen «Blurred Lines».LES OGSÅ: Woods 46 år yngre kjæreste arrestert