- Jeg har bønnfalt Courteney om å ta meg tilbake

«Cougar Town»-stjernens fraseparerte ektemann snakker ut...

SKILLES ETTER 11 ÅR: Courteney Cox og ektemannen David Arquette bekrefter at de har tatt ut separasjon.  Foto: All Over Press
SKILLES ETTER 11 ÅR: Courteney Cox og ektemannen David Arquette bekrefter at de har tatt ut separasjon. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: 11 år etter at Courteney (46) og David Arquette (39) giftet seg, har de tidligere turtelduene - som har datteren Coco (6) sammen - bestemt seg for å gå hver sin vei.

Under et telefonintervju med radiostjernen Howard Stern, snakker Arquette ut om det vonde bruddet.

- Det knuser hjertet mitt. Det var ikke jeg som ville dette. Jeg har bønnfalt Courtney om å ta meg tilbake. Hun er også usikker på hva hun skal gjøre, sier han.

Så hva gikk galt? Ifølge David skal TV-stjernen ha blitt lei av å føle seg som en mor for sin ektemann.

- Hun sa til meg: «Jeg vil ikke være moren din lenger». Og jeg satte pris på det. Hun ville ikke si til meg hva jeg skulle gjøre lenger, eller mase på meg.

Den følelsesmessige distansen mellom ekteparet oppstod i sommer, da de startet å filme «Scream 4» sammen i Michigan i sommer.

Arquette avslører også at paret ikke hadde sex på fire måneder.

Bladet Life & Style hevder at en av grunnene til at separasjonen nå blir kjent, er at David Arquette allerede skal ha funnet lykken med en annen kvinne. Hans utvalgte skal være en skuespiller kalt Jasmine Waltz. Men «Scream»-stjernen benekter disse ryktene, og hevder Courteney ga ham grønt lys for å møte andre jenter.

- Hun visste jo at hun ikke kom til å ha sex med meg, og hun sa: «Du får lov til å gjøre det du føler du må», sier han.

Han benekter også at Jasmine Waltz er hans nye kjæreste.

Når det gjelder ryktene om at Cox har vært utro mot ham med sin «Cougar Town»-kollega Brian Van Holt, sier Arquette at han har konfrontert henne - og at hun benekter en affære.

- Jeg tror henne. Jeg tror ærlig talt ikke at hun har vært utro mot meg noen gang, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Separert etter 11 år