HERLIG GJENG: Anita Skorgan har fremdeles kontakt med de andre deltagerne fra det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes», og hun har holdt flere konserter sammen med sin gode venn Ole Paus. Foto: TV 2
HERLIG GJENG: Anita Skorgan har fremdeles kontakt med de andre deltagerne fra det populære TV-programmet «Hver gang vi møtes», og hun har holdt flere konserter sammen med sin gode venn Ole Paus. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har blitt voksen

Anita Skorgan har fått et nytt liv som artist etter suksessen i «Hver gang vi møtes».

SEOGHØR.NO: I vinter høstet den folkekjære artisten Anita Skorgan (54) knallgode kritikker etter sin deltakelse i TV-suksessen «Hver gang vi møtes» på TV2.

Folk fikk på nytt opp øynene for den talentfulle sangerinnen, som ble stjerne allerede som 14-åring, og sommeren har gått med til å holde konserter og spille inn ny plate.

- Jeg har fått et nytt liv som artist etter jeg var med i «Hver gang vi møtes». Jeg har fått lov til å presentere meg selv på nytt, noe jeg setter stor pris på. Man får vise seg fram på nytt som artist, forteller hun i et intervju med Dagbladet.

I mars avslørte Skorgan at hun har begynt å treffe en mann, og ifølge avisa handler hennes nye album, som slippes i september, om kjærlighet.

Til tross for at sangfuglen sier hun har fått et nytt liv som artist, så er hun fremdeles mer eller mindre sitt gamle jeg.

- Det er samme dama som før, men jeg er litt tryggere og mer utadvendt enn før. Jeg har blitt voksen, sier hun til Dagbladet.LES OGSÅ: Her synger Ole Paus og Anita sammen igjen