- Jeg har blitt streit

Alejandro Fuentes er totaltforandret etter tiden i «Idol». Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Alejandro Fuentes (24) er høyaktuell i NRK-programmet «Stjernekamp». Det er syv år siden sjarmøren fra Chile kom på tredjeplass i TV 2s talentkonkurranse «Idol». Selv innrømmer han at han har gjennomgått en totalforvandling.

- Det skjer mye fra du er 16 til du er 25 år. Jeg har vel forandret alt. Den største forandringen er kanskje skjegget. Endelig har jeg fått skjegg, sier han til Seoghør.no.

- Du har også blitt slankere?

- Det har jeg, men jeg vet ikke hvor mye jeg har gått ned. Jeg tar ikke tellingen på slik. I denne bransjen er det greit å holde seg i form, så jeg trener så mye jeg orker.

I kveldens episode av «Stjernekamp» skal deltagerne synge hip hop. På ungdomsskolen brukte Alejandro «gangster»-klær og rappet mye.

- I dag ser du at jeg har blitt streit. Vi pleide å rappe mye på ungdomsskolen, men den tid er over. Hip hop har alltid hatt en plass i hjertet mitt, men jeg tror ikke personen fra ungdomsskolen kommer fram igjen nå.

Se video øverst i saken.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Syk før «Stjernekamp»   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer