FILMAKTUELL: Sondre Krogtoft Larsen er for tiden aktuell i den nye norske roadmovie-komedien «Umeå4Ever».  Foto: Per Ervland/Seher.no
FILMAKTUELL: Sondre Krogtoft Larsen er for tiden aktuell i den nye norske roadmovie-komedien «Umeå4Ever». Foto: Per Ervland/Seher.no Vis mer

- Jeg har blitt spurt om å komme tilbake

Men filmaktuelle Sondre Krogtoft Larsen er «ferdig» med «Hotel Cæsar».

Se klipp fra filmsettet, samt videointervju med Sondre Krogtoft Larsen nederst i saken! 

SEHER.NO:  Regissør og filmprodusent Geir Greni er i disse dager i gang med innspillingen av sin nye roadmovie-komedie «Umeå4Ever», hvor Lena Kristin Ellingsen, Sondre Krogtoft Larsen og Jon Skolmen har sentrale roller. 

Filmen handler om Stian på 33 år som har planlagt å fri til kjæresten Stine, men oppdager at hun har vært utro, før han så blir dumpa.

Ensom og forlatt søker han trøst hos sine foreldre, men opplever at de tar Stines parti. Når han plutselig finner et gammelt kjærlighetsbrev fra en tidligere flamme, bestemmer han seg så for å oppsøke henne, og ender dermed opp på en roadtrip litt utenom det vanlige.

Det er tidligere «Hotel Cæsar»-stjerne Sondre Krogtoft Larsen (33) som spiller hovedrollen som Stian i det nye filmprosjektet.

Og til Seher.no avslører 33-åringen at det ikke var så altfor vanskelig å identifisere seg med «forlatt og bedratt»-rollen. 

- Man har vel blitt dumpa noen ganger i livet, så man kjenner seg igjen i det. Absolutt, humrer han til Seher.no.

Krogtoft Larsen var sist å se i den norske skrekkfilmen «Snarveien» (2009), men det er rollen som Albert Lunde i TV 2s såpesuksess «Hotel Cæsar» fra 2001 til 2005 som gjorde han for alvor kjent for det norske folk.

Og selv om det nå er over fem år siden han var å se i såpeserien, mottar han fortsatt henvendelser fra «Cæsar»-fans.

- Ja, det hender. Folk husker meg fortsatt, selv om det er snart seks år siden jeg spilte der. Men det er klart at folk husker deg, sier han.

Skuespilleren har imidlertid ingen problemer i forhold til å huskes som «Cæsar-Albert».

- Nei, det går fint det, humrer han, og avslører samtidig at han har fått flere tilbud om å komme tilbake til serien.

 - Jeg har blitt spurt, men jeg har følt at det er en periode i livet jeg er ferdig med. Det var en fin periode, men jeg er ferdig med det nå, sier han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Nå blir hun filmstjerne

Se klipp fra filmsettet, samt videointervju med Sondre Krogtoft Larsen nedenfor:


[obj:media:8558]