Abubakar «Abu» Hussain:

- Jeg har blitt singel

Abu Hussain bekrefter ny sivilstatus.

BRUDD: Abubakar Hussain skal skilles. Foto: Kristoffer Myhre
BRUDD: Abubakar Hussain skal skilles. Foto: Kristoffer Myhre Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Komiker og skuespiller Abubakar «Abu» Hussain (34) har den siste tiden vært mer og mer å se i de norske mediene. Han har vært, og er å se i både forrige og pågående sesong av «Sofa», i tillegg til å være medprogramleder i NRK-podkasten «Med all respekt».

34-åringen er også en av deltakerne i TV 2s nye storsatsing «Norges nye megahit» som i slutten av november overtar stafettpinnen fra «Skal vi danse».

FORNØYD: Abu og Mayoo er svært fornøyd med Gullrutenpris for NRK-programmet «Sofa». Video: Dagbladet TV Vis mer

På karrierefronten ser det dermed ut til å gå bedre enn noensinne, men på privaten har det vært litt verre. Nylig gjestet han «God kveld Norge», og der kunne han avsløre at han og kona har gått hver til sitt:

- Jeg har blitt singel, Jeg var gift, og nå er jeg ikke det lenger.

NRK-profilen vil tydelig ikke snakke så mye om bruddet, og unngår å svare på om han har begynt å date igjen eller om han er på diverse datingapper.

Også til Se og Hør kan komikeren bekrefte sin nye sivilstatus.

- Ja, vi er separert, skriver han i en SMS, og legger til at han ikke har noen kommentar utover det.

«SOFA»: 21. januar har «Sofa» premiere på TV 2, og der får vi se Abu og Mayoo slite litt med å identifisere hvilket type dyr det er de ser på skjermen... I programmet «Sofa» får vi se hvordan kjente personer reagerer når de ser på tv i sine egne stuer. Video: TV 2 Vis mer

Endret hele livet

Spoler vi tilbake ett år så Hussains liv ganske annerledes ut enn det gjør i dag. I november i fjor gjennomgikk NRK-profilen en fedmeoperasjon, som viste seg å endre alt.

I flere år hadde han slitt med fedme, og det hele toppet seg i 2015. 34-åringen veide nesten 200 kilo, og havnet på intensivavdelingen på Ahus med hjertesvikt.

I Iselin Guttormsens (33) podkast «G-Punktet» åpnet han seg tidligere i høst om operasjonen.

- Jeg er ikke så veldig glad i å bli stukket, og er ikke så glad i sprøyter, nåler og alt det der, så det var egentlig det verste jeg kunne gjøre. Men jeg måtte gjøre det, fortalte han.

Nå har han lagt om livet totalt, og trener gjerne fem ganger i uken.

- Det valget jeg tok (fedmeoperasjonen journ.anm.) har kanskje vært det beste valget noensinne. Det endret hele livet mitt. Alt, sa han i podkasten.

LES OGSÅ: Røper detaljer om forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer