- Jeg har blitt redd for sex

Den kvinnelige kroppsbyggeren Jodie Marsh avslører grunnen til at hun lever i sølibat.

HIT MEN IKKE LENGER: Jodie Marsh og Kirk Norcross twitrer masse bilder av seg selv i senga, der de ligger å kysser, men Kirk får ikke mer av Jodie.  Foto: Twitter
HIT MEN IKKE LENGER: Jodie Marsh og Kirk Norcross twitrer masse bilder av seg selv i senga, der de ligger å kysser, men Kirk får ikke mer av Jodie. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sist onsdag avslørte kroppsbyggeren og glamourmodellen Jodie Marsh (33), at hun nekter å ha samleie med kjæresten sin Kirk Norcross (24). Nå avslører hun grunnen, til over ett år i sølibat.

- Jeg har hatt mange dårlige erfaringer med menn som viste seg å være noen skikkelige raringer. Så i fjor var det noe som forandret seg i hjernen min, og så bestemte jeg at jeg skulle spare meg til den riktige, sier hun til bladet Reveal.

Kirk og Jodie møttes på den britiske kjendisversjonen av realityserien «Big Brother», og har datet hverandre siden 5. juli. Den kvelden endte de opp i sofaen hjemme hos Jodie. Der lå paret tett inntil hverandre og så på film.

Men Kirk, som er daglig leder for en nattklubb, hadde møtt Jodie flere ganger tidligere. Hun var nemlig stamkunde i hans fars nattklubb ved navn «Sugar Hut». Nå har hun vært avholds så lenge, at det har fått store følger for rødtoppen.

- Kirk kan være den rette. Men nå har jeg levd i sølibat såpass lenge at jeg har blitt redd for sex. Nå frykter jeg den dagen jeg må gi meg selv til en mann.

Paret stiller opp naken i en serie bilder sammen, for å fremme Jodies eget proteinpulver, og treningsklær som selges i Storbritannia. Men fremdeles passer Jodie på at Kirk ikke får noe mer enn kyss.

- Når skal jeg få ha sex med deg? Spurte Kirk under intervjuet med bladet.

- Jeg vil høre deg si at du elsker meg, vil gifte deg med meg og ha barn først, svarer hun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har aldri følt meg mer sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer