UHELDIG SKJØNNHET: ... men det gikk heldigvis langt bedre for rokke-angrepne Triana enn for tv-stjernen Steve Irwin som i 2006 ble drept av en piggrokke. Foto: Seher/Sølve Hindhamar
UHELDIG SKJØNNHET: ... men det gikk heldigvis langt bedre for rokke-angrepne Triana enn for tv-stjernen Steve Irwin som i 2006 ble drept av en piggrokke. Foto: Seher/Sølve HindhamarVis mer

- Jeg har blitt redd for å gå ut i vannet

Rokke-angrepet har satt spor hos Paradise-Triana.

MEXICO (Seher.no): - Jeg kjente et kraftig stikk da fisken, som viste seg å være en rokke, kom bort i beinet mitt. Jeg fikk store smerter, sier Triana Iglesias (26) om sitt ublide møte med strendene i nærheten av ”Paradise Hotel” i Mexico.

Triana skal være programleder for TV3s nye realityserie, hvor deltakerne kjemper om å finne en av det motsatte kjønn å dele rom med, for å unngå å bli sendt hjem.

Badeulykken skjedde dagen etter at Triana ankom ”Paradise Hotel”

Og hun innrømmer at det ublide møtet med rokken har satt sitt preg på henne, når Seher.no møter henne under innspillingen blant palmer og krystallblått hav.

- Jeg har blitt redd for å gå ut i vannet, og ser meg nøye for nå. Heldigvis er de vant med slike tilfeller her nede og jeg kom meg raskt etter å ha blitt behandlet på sykehuset. Skrekken går nok over, men heldigvis er det mange basseng i nærheten også, smiler modellen til Seher.no.

Den kjente TV-programledren Steve ”Krokodillejegeren” Irwin døde i 2006 etter å ha blitt truffet i brystet av en piggrokke.

Men selv om hennes ”rokkefot” – som Triana spøkefullt kaller den angrepne kroppsdelen på sin private blogg – nå er frisk og rask igjen, har hun imidlertid ikke fått mye tid til å nyte strandlivets gleder i Mexico med kjæresten Nils Olav Lausund (27), som er med på turen.

- Jeg har jobbet så mye siden jeg kom ned, at det har blitt lite tid til romantikk og strandliv. Dagene er fulle med filming, men det er kjempegøy. Jeg lærer enormt mye, og forhåpentligvis får jeg tid til å se meg litt rundt en eller annen gang snart.

Følg med på Seher.no for flere eksklusive bilder og intervjuer fra ”Paradise Hotell”-innspillingen i Mexico!

Har du et kjendistips? tips oss på Seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.