- Jeg har blitt pappa til en tykk gutt

Dobbel lykke for «Moods»-gründer Peder Børresen.

LYKKELIG: - Fremtidsutsiktene lover godt. Jeg koser meg med å ta vare på begge to, sier nybakt pappa, Peder Børresen. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG: - Fremtidsutsiktene lover godt. Jeg koser meg med å ta vare på begge to, sier nybakt pappa, Peder Børresen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sist torsdag åpnet en meget stolt Peder Børresen (33) Moods of Norways aller første sportsbutikk i Bogstadveien på Oslos vestkant. Men en enda større begivenhet fant sted tidligere i uken, da Børresens kjære, Camilla Abry (28) fødte deres etterlengtede sønn over en uke før tiden, skriver her og Nå.

- Dette er helt fantastisk, jeg har blitt pappa til en tykk og god gutt og åpner sportsbutikk samme uke! Hvem opplever sånt? sier Peder til ukebladet.

Børresen og Abrys sønn veide fire kilo og var 54 centimeter lang.

- Nå er det puppen for alle pengene og den fungerer akkurat som den skal, så fremtidsutsiktene lover godt. Jeg koser meg med å ta vare på begge to, forteller den nybakte pappaen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram gravidmagen på den røde løperen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer