- Jeg har blitt mobbet så lenge jeg kan huske

«Den siste viking»-Maris beintøffe fortid.

GODT FORHOLD: Mamma Bente har vært "Den siste viking"-Maris viktigste støtte i livet. I helgen deltok de to i sterke jentene i NM i utstyrsfritt benkpress. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør
GODT FORHOLD: Mamma Bente har vært "Den siste viking"-Maris viktigste støtte i livet. I helgen deltok de to i sterke jentene i NM i utstyrsfritt benkpress. Foto: Bent Are Sigvaldsen/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: På TV blir hun utskjelt og avvist. Takket være mamma Bente, har Mari Kogstad (24) aldri har gitt opp livet.

- Mamma er min beste venn. Hun er den eneste som kan historien min og vet hva jeg har vært igjennom. Hun har aldri sviktet meg på noen som helst måte og alltid stilt opp for meg, sier Mari Kogstad (24) til Se og Hør.

I TVNorge-programmet «Den siste viking» blir den flotte 24-åringen utstøtt av flere av de andre deltagerne. Det gjorde henne bare sterkere.

- Utsatt for mye.

Mobbingen på TV kommer ikke spesielt overraskende på Mari. Stavanger-jenta har nemlig opplevd å bli mobbet store deler av sitt liv.

- Jeg har blitt mobbet så lenge jeg kan huske. Jeg har blitt utsatt for mye spesielt. Det har vel å gjøre med at noen stikker seg mer ut enn andre, og jeg har vel vært en av dem, forteller hun ærlig til Se og Hør.

- På hvilken måte har du blitt mobbet?

- Jeg har blitt mobbet for utseendet, og for at jeg har vært litt guttejente. Flere ting, egentlig. Mobbing er noe jeg absolutt ikke synes at er greit, og jeg er nok flinkere til å stå opp for andre enn å stå opp for meg selv, mener hun.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer