- Jeg har blitt mer vågal

Tone Damli er ikke like uskyldig som da hun slo gjennom i «Idol» som 16-åring.

SEOGHØR.NO: Tone Damli (24) har vært et kjent fjes i Norge helt siden hun slo gjennom i «Idol» for åtte år siden. Nordmenn har vært vitne til Tones enorme forvandling fra en søt og uskyldig gutte-jente i talentkonkurransen, til en flott moden kvinne og selvstendig artist. 

Damli selv forteller at hun våger mer etter hvert som årene går. 

- Stilen min har blitt litt mer vågal. Jeg tør å bevege meg i landskap jeg ikke har beveget meg i før, og det kjennes bra. Jeg var 16 år da jeg kom inn i rampelyset og nå er jeg snart 25 og litt mer bevisst på ting, sier hun til Seoghør.no. 

Torsdag kveld lanserte hun sin egen kleskolleksjon på Bølgen og Moi i Oslo. Klærne reflekterer artistens egen stil, og ble til i samarbeid med merket Designers Remix. 

- Kolleksjonen representerer mitt klesskap. Det består av mye forskjellig siden jeg står mye på scenen og er på ting der det kreves å være mer pyntet, samtidig som jeg er veldig laidback. 

Tones forlovede Aksel Hennie (36) bekrefter at plaggene er i samsvar med kjærestens private stil. 

- Det er Tone. Det hun liker å gå i, bare litt kulere, sier Aksel og ler. 

Som en av Norges mest profilerte kjendiser merker skjønnheten et press på å ta seg bra ut, men synes samtidig det er gøy å leke med klær. 

- Jeg synes mote og skjønnhet er gøy og noe jeg liker å bruke litt tid på. Det er mest morsomt og litt kjedelig innimellom, det tror jeg alle jenter kan kjenne seg igjen i. 

I tillegg til egen kleskolleksjon er Tone stjerne i sitt eget realityshow, og hun er aktuell som en av fire dommere i «Idol». Svenskene har også begynt å få øynene opp for Damli, og lørdag prøver seg i den svenske Melodifestivalen. LES OGSÅ: Svenskene har ikke tro på Tone