- Jeg har blitt mer vågal

Tone Damli er ikke like uskyldig som da hun slo gjennom i «Idol» som 16-åring.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tone Damli (24) har vært et kjent fjes i Norge helt siden hun slo gjennom i «Idol» for åtte år siden. Nordmenn har vært vitne til Tones enorme forvandling fra en søt og uskyldig gutte-jente i talentkonkurransen, til en flott moden kvinne og selvstendig artist. 

Damli selv forteller at hun våger mer etter hvert som årene går. 

- Stilen min har blitt litt mer vågal. Jeg tør å bevege meg i landskap jeg ikke har beveget meg i før, og det kjennes bra. Jeg var 16 år da jeg kom inn i rampelyset og nå er jeg snart 25 og litt mer bevisst på ting, sier hun til Seoghør.no. 

Torsdag kveld lanserte hun sin egen kleskolleksjon på Bølgen og Moi i Oslo. Klærne reflekterer artistens egen stil, og ble til i samarbeid med merket Designers Remix. 

- Kolleksjonen representerer mitt klesskap. Det består av mye forskjellig siden jeg står mye på scenen og er på ting der det kreves å være mer pyntet, samtidig som jeg er veldig laidback. 

Tones forlovede Aksel Hennie (36) bekrefter at plaggene er i samsvar med kjærestens private stil. 

- Det er Tone. Det hun liker å gå i, bare litt kulere, sier Aksel og ler. 

Som en av Norges mest profilerte kjendiser merker skjønnheten et press på å ta seg bra ut, men synes samtidig det er gøy å leke med klær. 

- Jeg synes mote og skjønnhet er gøy og noe jeg liker å bruke litt tid på. Det er mest morsomt og litt kjedelig innimellom, det tror jeg alle jenter kan kjenne seg igjen i. 

I tillegg til egen kleskolleksjon er Tone stjerne i sitt eget realityshow, og hun er aktuell som en av fire dommere i «Idol». Svenskene har også begynt å få øynene opp for Damli, og lørdag prøver seg i den svenske Melodifestivalen. LES OGSÅ: Svenskene har ikke tro på Tone

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer