TV-TALENT: På kort tid har Susanne Furøy Wergeland markert seg som et velkjent ansikt på TV 2. Her er hun på skjermen med Morten Sandøy. Foto: TV 2
TV-TALENT: På kort tid har Susanne Furøy Wergeland markert seg som et velkjent ansikt på TV 2. Her er hun på skjermen med Morten Sandøy. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har blitt mer opptatt av hvordan jeg ser ut

Susanne Furøy Wergeland ble mer bevisst på hvordan hun tar seg ut etter at hun fikk ankerjobb i TV 2.

SEOGHØR.NO: For tre år siden begynte Susanne Furøy Wergeland (29) som sportsanker i TV 2. Det var starten på en lysende karriere i TV-ruta og et liv i rampelyset for Levanger-jenta. I et intervju med VG innrømmer 29-åringen at det har ført til at hun er mer opptatt av utseende - selv om hun skulle ønske at det ikke var slik.

MER UTSEENDE-FIKSERT: Etter at hun begynte i TV 2 har utseende blitt stadig viktigere for Susanne Wergeland.  Foto: Stella Pictures
MER UTSEENDE-FIKSERT: Etter at hun begynte i TV 2 har utseende blitt stadig viktigere for Susanne Wergeland. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg er blitt mye mer opptatt av hvordan jeg ser ut etter at jeg begynte som sportsanker i TV 2. Jeg tror det er fordi de andre på jobben har fokus på det. Jeg skulle ønske jeg ikke tenkte på utseendet. Det gjorde jeg ikke før, og det var egentlig utrolig deilig, sier hun til VGs minMote.

Saken fortsetter under bildet.

- Trodde aldri jeg skulle ha vippe-extensions

Det hjelper selvsagt å ha et skjønnhetsteam rundt seg som sørger for at hun alltid er vakker og kamera-klar når innspillingen starter. Wergeland er bevisst på å ikke vise mye hud på skjermen og forteller at stilen privat er langt mer avslappet.

- Jeg pleide ikke å forme, nappe eller fylle i øyenbrynene, nå er det det første jeg gjør når jeg sminker meg. Hadde noen sagt til meg bare for to år siden at jeg skulle ha vippe-extensions i 2014 hadde jeg ledd, sier hun.

Kort tid etter at hun fikk jobben i TV 2 i 2011 fortalte Susanne til Seoghør.no at det ikke tok lang tid før utseende ble en viktigere del av hverdagen enn tidligere.

- Jeg har aldri brydd meg så mye om eget utseende, men nå sitter jeg og blir sminket hver dag. Der sitter jeg og bare ser på meg selv i speilet i en liten time. Det gjør meg mer detaljbevisst. Det irriterer meg litt, og jeg prøver å legge det av meg. Jeg kan ikke la det utvikle seg, det blir for dumt, har hun tidligere sagt. 

LES OGSÅ: Fant kjærligheten med kollega