Jamina Blipp:

- Jeg har blitt gressenke

Jamina Blipp styrer showet hjemme mens ektemannen er borte.

VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp blir snart tobarnsforeldre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

VENTER BARN: Stian og Jamina Blipp blir snart tobarnsforeldre. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør

Vis mer
Publisert

Programleder og komiker Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (33) kunne på selveste nasjonaldagen komme med den gledelige nyheten om at de skulle bli foreldre igjen.

Og med det blir paret tobarnsforeldre, da de i november 2018 fikk en liten jente, som de ga navnet Noelle.

Nå begynner det imidlertid å nærme seg slutten av svangerskapet og fødselen står for tur. Men før det skal Jamina teste livet som alenemor en liten stund.

RETRO: Stian Blipp er en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

Gressenke

Stian har nemlig premiere på showet sitt «Cirque du Blipp» i Bergen denne uken, og Jamina og Noelle er derfor hjemme alene.

- Jeg har blitt gressenke (en kvinne som er alene fordi hennes partner er midlertidig bortreist journ.anm.), sier Jamina lattermildt til Se og Hør, og legger til:

- Du, det går egentlig veldig fint. Det er bare uvant å være alene etter man har vært så mye sammen under corona. Heldigvis er jeg i kjempefin form, hvis ikke hadde det sikkert vært litt mer utfordrende.

KLINTE TIL: Programleder Stian Blipp og Jamina Iversen ga hverandre sitt «ja» lørdag 19. mai 2018. Foto: Tor Lindseth / Video: Amund Røhne Vis mer

Selv om det er litt uvant for Jamina å være «alenemamma», synes hun det har vært ganske problemfritt hittil.

- Hun er heldigvis veldig tålmodig med meg. Det er som om hun skjønner at hun må være ekstra snill og god med meg på en måte, så det går overraskende bra enn så lenge.

- Savner bestevennen min

Hun forteller videre at datteren ikke har vært så lenge uten pappaen sin før, og at de har ringt på FaceTime for å snakke med han hver dag.

Heldigvis skal de allerede i morgen pakke bagen og fly over til Bergen. Da er det endelig duket for premiere på Stians show.

- Noelle pleier å si: «da skal vi hente pappa», ler Jamina, som legger til at også hun gleder seg veldig.

- Jeg savner kjæresten og bestevennen min. Vi er vant til å være mye sammen og er veldig kjærlige, så det er rart at han ikke er der. Men jeg heier på han og er veldig stolt. Herregud, det er kjempekult alt han får til!

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sa han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

- Vært klar en stund

Som nevnt venter paret barn nummer to senere denne høsten. Jamina forteller at terminen er i starten av november, men at dette svangerskapet er litt annerledes enn det forrige:

- Jeg fikk mage mye tidligere denne gangen, så det har vært tyngre litt lengre. Det er mange som har kommentert: «oi, nå er det vel ikke lenge igjen», også er det fortsatt seks uker igjen, sier hun.

I podkasten «BabyBoom», som hun har med venninnen Samantha Skogrand (32), forteller 33-åringen at da hun fikk Noelle endte det med keisersnitt etter hele 19 timer. Det håper hun å slippe denne gangen.

VENTER BARN: Naima Maresse markerte seg i «Ex on the beach» og «Ex and the city» for et par år siden - nå venter hun barn. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Jeg gruer meg ikke, nå vet jeg litt mer om hva jeg går til. Men jeg tenker litt mer på fødselen denne gangen, innrømmer hun til Se og Hør, og legger til at hun gleder seg til å bli ferdig med å være gravid.

- Jeg føler jeg har vært klar en stund, fastslår den kommende tobarnsmoren.

- Veldig tøft og veldig fint

Nå er det ikke lenge igjen til familieforøkelse og tre blir til fire. Og med en liten en fra før kan det bli travelt hjemme hos familien Blipp,

- Jeg tror det blir veldig, veldig tøft og veldig, veldig fint. Vi gleder oss til å bli en gjeng, men samtidig prøver vi å innstille oss på at det blir tøft. Det blir nok lite søvn en periode, samtidig som vi denne gangen har en til vi må være der for, forteller 33-åringen, og understreker:

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Det blir helt sikkert tungt, men vi gleder oss veldig.

Stian skal på sin side ha show i Bergen helt frem til termindato. Derfor kan det hende at Jamina må føde uten mannen.

- Det kan fort skje. Heldigvis er det ikke så langt fra Bergen til Oslo, også har jeg veldig fine venner og familie som stiller opp. I verste fall får en av de steppe inn, sier hun avslutningsvis.

LES OGSÅ: Avslører babynavnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer