NYTER SINGELLIVET: MGP-deltager Carina Dahl nyter singeltilværelsen til det fulle, og sier til VG at hun ikke leter etter drømmemannen akkurat nå.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
NYTER SINGELLIVET: MGP-deltager Carina Dahl nyter singeltilværelsen til det fulle, og sier til VG at hun ikke leter etter drømmemannen akkurat nå. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

- Jeg har blitt fridd til i 2010

Carina Dahl har blitt koblet opp mot flere Hollywood-profiler.

Publisert
SEHER.NO:    Lørdag er det duket for den første delfinalen i årets MGP, og blant de syv deltagerne som opptrer på Ørland er tidligere «Big Brother»-stjerne og datter av TNT-trommis Morten «Diesel» Dahl (51) - Carina Dahl (25).

25-åringen skal kjempe om en finaleplass i årets norske MGP-finale med låten «Guns & Boys», som hun har skrevet i samarbeid med Nanna Martorell og Hanne Sørvaag.

Samtidig som Carina håper å kapre en plass i Eurovision-finalen i Düsseldorf,har hun også gitt  ut platen «Hot Child», som er resultat av et samarbeid med produsentene i selskapet Stargate, og de siste årene har 25-åringen levd et spennende liv i utlandet, blant annet i LA og flere av verdens største partymetropoler.

I løpet av disse årene har Carina blitt koblet opp mot en rekke kjendismenn, deriblant «The Hills»-stjernen og Paris Hilton-eks Doug Reinhardt, samt supermodell og Pamela Anderson-eks Marcus Schenkenberg.

Overfor VG avslører imidlertid 25-åringen, som endte sitt forhold til «Big Brother»-kollega Anton Granlund i sommer, at hun ikke leter etter drømmemannen akkurat nå, og at hun lever singellivet til det fulle.

- Jeg tror dating er det nye forholdet. Folk dater heller enn å være kjærester. Jeg er veldig glad i datingkulturen selv, og i USA er det ingenting som heter «exclusive». Dating innebærer mye moro, og jeg kan si så mye som at jeg har blitt fridd til en gang i løpet av 2010, sier hun til avisen.

Ifølge Carina har det bare vært tilfeldig at hun har møtt stjerner som Reinhardt og Schenkenberg mens hun har vært i USA.

- Marcus (Schenkenberg) møtte jeg gjennom venner, og han er en veldig hyggelig og kjekk fyr. Men det er som jeg sier, jeg leter ikke etter drømmemannen der jeg er nå, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:    - Jeg har lagt fortiden bak meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer