- Jeg har blitt forelsket igjen

Victoria Beckham er i ekstase over sin nyfødte datter.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I helgen ble det kjent at fotballstjernen David Beckham (36) og den tidligere Spice Girls-sangerinnen Victoria Beckham for fjerde gang kunne juble over å ha blitt foreldre, etter at Victoria (37) fødte datteren Harper Seven.     

Nå avslører den nybakte mammaen at hun er i ekstase over fødselen av den lille jenta.

- Baby Harper er den skjønneste jenta jeg noensinne har sett. Jeg har blitt forelsket igjen, skriver den tidligere Spice Girls-stjernen på sin egen Twitter-profil fire dager etter at Harper Seven kom til verden.

37-åringen er derimot ikke den eneste som jubler over lille Harper Seven Beckham. Brødrene hennes Brooklyn (12), Romeo (8) og Cruz (6) har nemlig også kvalitetstid med sitt nye familiemedlem.

- Vi er så takknemlige alle sammen. Guttene elsker søsteren så høyt, skriver firebarnsmoren.

I forrige uke avslørte David Beckham at den nye babyen allerede har ført til store forandringer i familiens hjem.

- Det er uvant å se så mye rosa i huset. Klærne er klare. Rommet er klart. Vi gleder oss veldig, sa 36-åringen den gang.

Fotballstjernens kone skal også være overlykkelig over at fødselen er overstått. For det var på tide, mener hun.

- Hun sa at hun ville at babyen skulle komme ut, slik at hun kunne holde henne i armene sine. Hun var så oppspilt og bare så utrolig klar for babyen, forteller en ikke-navngitt kilde til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun vil ikke igjennom dette igjen  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer