- Jeg har blitt feitere

Men livet etter fødselen har også blitt hyggeligere...

BEDRE LIV: Ravi avslører at han har lagt på seg, men at livet har blitt bedre etter datterens fødsel. Foto: Stella
BEDRE LIV: Ravi avslører at han har lagt på seg, men at livet har blitt bedre etter datterens fødsel. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: For syv uker siden ble Ivar Christian Johansen (33), bedre kjent som Ravi, pappa for første gang, da lille Else ble født. I et nytt intervju snakker 33-åringen ut om livet etter fødselen.

- Det har gjort livet - og verden litt hyggeligere. Selv er jeg blitt feitere og latere, og støvsuger oftere enn før. Men egentlig er jeg litt overrasket over hvor naturlig alt har gått, sier han til Dagbladet Søndag.

Ravi blir sett på av mange som et musikalsk geni. Men han har likevel ingen store musikalske ambisjoner for datteren.

- Nei, det har jeg ikke tenkt på. Jeg håper at hun blir god på noe jeg ikke er god på. For eksempel skiskyting.

6. mars står Ravi sammen med Solveig Kloppen på scenen som programledere, når årets Spellemannspris skal deles ut. Til Seher.no fortalte han tidligere at de to trolig fikk jobben på grunn av høyden.

- Det har vi funnet ut. De kommer til å spare veldig mye i dekor fordi vi er så lave. De kommer til å spare en meter på dekorutgiftene, så det skjønner vi jo godt, sa Ravi spøkefullt.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Fikk jobben på grunn av høyden