Stian Blipp:

- Jeg har blitt advart

Den folkekjære programlederen letter på sløret om den kommende rollen som tobarnsfar.

SISTE: Etter tre år på skjermen er det slutt på Senkveld med Stian og Helene. Dette blir også siste Senkveld-sending noen sinne etter nesten 20 år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): På selveste 17. mai delte Stian Blipp (31) og kona Jamina Blipp (31) en skikkelig gladnyhet på Instagram. Paret venter sitt andre barn.

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!», skrev programlederen og komikeren under et bilde av seg selv og kona.

Det har rent inn med gratulasjoner, og bildet har i skrivende stund fått over 50 000 likerklikk og over 600 kommentarer.

Fra før av har de datteren Noelle på 2 år.

«Dette går fint»

Se og Hør møter den avtroppende programlederen etter historiens siste innspilling av «Senkveld».

- Det var litt cocky av oss å tenke at her skulle vi ikke ha noen sure miner og at vi skulle sprette champisen. Det gikk cirka tre og et halvt minutt før sippinga begynte. Idet den første gjesten kom inn, begynte gjesten å sippe, Helene måtte sippe, mens jeg måtte kvele en liten sipp -sånn at ikke alle sippet. Alle involverte har vært en berøring unna gråten i dag, deler han.

Et kapittel avsluttes, men for Blipp er det en spennende tid i møte. Han skal bli tobarnsfar, og innrømmer at han er spent for det som venter.

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint. Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg framover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», sier Blipp til Se og Hør.

KRANGLER: I en episode av «Senkveld» var Sigrid Bonde Tusvik og Else Kåss Furuseth gjester, og der fortalte de at de ofte krangler på Gullruten-nachspiel. Video: TV 2 Vis mer

Sa opp jobben

I februar ble det kjent at Blipp skulle forlate «Senkveld».

Programlederen forklarte tidligere i år at han valgte å slutte på grunn av sitt eget soloshow i Bergen. Han fortalte også at han ikke fikk utløp for kreativiteten i programmet.

- I «Senkveld» er det et veldig strengt format. Det er mange folk som skal si noe om det, det er mye politikk rundt det. Jeg følte at de egentlig ikke trenger meg så mye, og jeg går ofte rundt i det der at jeg har så ekstremt mye jeg har lyst til å gjøre, men jeg får på en måte ikke gjort det her.

GRÅTER: Terje Sporsem gjestet «Senkveld», og det ble tårevått i sofaen når han snakket om moren sin som har alzheimer. Video: TV 2 Vis mer

Siste sending

Mange lurte på hvem som skulle ta over for Blipp og tre inn i rollen som Helene Olafsens (31) nye makker. I april kom derimot sjokkbeskjeden: «Senkveld» skulle tas av skjermen, for godt. Etter 20 år på skjermen er det slutt for TV 2s populære fredagsshow.

- Det har vært mange bærebjelker i TV 2s sendeskjema gjennom kanalens historie. «Senkveld» har vært et av de aller største, sa programredaktør Kathrine Haldorsen i en pressemelding, ifølge TV 2.

Videre sa hun at nedleggelsen av programmet kom som følge av at kanalen skal fornye seg.

REDD: Helene Olafsen har med seg mentor Thomas Alsgaard i «Senkveld knuser verdensrekorder», og her kommer det frem at Helene er redd for hunder. Video: TV 2 Vis mer

- Alle gode ting kommer til en slutt. Det gjelder også for «Senkveld» som har gitt oss to tiår med gode opplevelser. Programmet har betydd svært mye for seerne og gjort en enorm jobb for TV 2, sa Haldorsen, og la til:

- Nå går vi mot nye tider og må vende blikket fremover. Vi skal fornye oss og TV 2 må derfor prioritere annerledes. Når vi nå velger å takke av en av TV 2s viktigste programserier de siste 20 årene, så stopper vi mens programmet fortsatt er en suksess.

Siste program blir sendt fredag 21. mai, og «Senkveld»s siste gjesteliste kan skilte med blant annet Solveig Kloppen (49), Thomas Alsgaard (49), Morten Ramm (42) og Hilde Skaar (22).

LES OGSÅ: Tatt på fersken av datteren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer