FLOTT FAMILIE: Carola Häggkvist med barna Amadeus (15) og Zoe (4) under «Allsång på Skansen», den svenske versjonen av «Allsang på grensen», i juni i år. Foto: FameFlynet Sweden
FLOTT FAMILIE: Carola Häggkvist med barna Amadeus (15) og Zoe (4) under «Allsång på Skansen», den svenske versjonen av «Allsang på grensen», i juni i år. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Jeg har begynt å merke alderen

I år feirer Carola 30 år som artist, og i september fyller hun 47 år.

SEOGHØR.NO: I år feirer den svenske superstjernen Carola Häggkvist 30 år som artist, og senere i høst fyller den flotte sangeren 47 år.  «

I tillegg til å være travelt opptatt på musikkfronten om dagen, er også 46-åringen mamma til sønnen Amadeus (15) og adoptivdatteren Zoe (4).

- Jeg har begynt å merke alderen. Den største forskjellen mellom 1983 og i dag er ork og kondisjon. Jeg er på farten hele tiden, noe som jo i utgangspunktet er veldig gøy, men samtidig merker jeg at jeg kanskje burde endre noen vaner for å orke alt, forteller Carola til ukebladet Svensk Damtidning.

Til ukebladet forteller hun videre at legen har bedt henne om å fokusere på hvile, og at det for henne betyr å lese en bok på sofaen eller gå lange turer.

Hun takker også sin mor for gode gener:

- Jeg må bare si at jeg kan takke mamma for hennes pigge, unge gener. Jeg er også veldig god på sminke, selv om det krever litt mer tid i dag enn før.
 
Etter skilsmissen fra sin norske predikant-ektemann Runar Søgaard (46) i 2000 har den vakre brunetten blitt koblet med enkelte menn, men ifølge ukebladet skal hun i dag være singel.

Men hun har en klar oppfattelse av hvordan drømmemannen skal være:

- Jeg elsker menn med driv, som tar initiativ og er modige, og som ikke venter på at kvinnen skal ta det første steget. Han skal være litt erfaren, både intellektuelt, humoristisk og åndelig, har hun tidligere uttalt til ukebladet.

LES MER: Møtte sin rømte ektemann i hemmelighet