PÅ JOBB: Til tross for kreftsykdommen, spilte Patrick Swayze inn tv-serien "The Beast" uten noen form for smertestillende medikamenter. Foto: All Over Press
PÅ JOBB: Til tross for kreftsykdommen, spilte Patrick Swayze inn tv-serien "The Beast" uten noen form for smertestillende medikamenter. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har bare sett begynnelsen

Kreftsyke Patrick Swayze snakker ut om sykdommen.

SEHER.NO: - Jeg kan love deg at jeg går gjennom et helvete. Og jeg har bare sett begynnelsen på det.

Dette sier skuespiller Patrick Swayze (56) i et ferskt tv-intervju - som er hans første siden han ble rammet av kreft i januar i fjor - med tv-personligheten Barbara Walters (79).

Åpenhjertig forteller "Dirty Dancing"-stjernen at han er redd for hva som vil skje med ham.

- ... men jeg er ikke den som prøver å unngå en utfordring, sier han.

Og det er en sannhet i det. I juli i fjor begynte han innspillingen av den nye tv-serien "The Beast", som krevde 12 timers arbeidsdager i Chicago-kulden, skriver Star.

Og til tross for store smerter, tok ikke Swayze smertestillende medikamenter under innspillingen.
- Jeg tror at alle tenkte jeg var gal, du vet, som tenkte at jeg skulle klare en tv-serie. Når du spiller inn noe, kan du ikke bruke medikamenter. Jeg kan ikke ta Hydrocodone eller Vicodin eller disse tingene som tar bort det verste. De tar bort klarheten i hodet.

Patrick forteller også at han ikke har noen planer om å gi opp.

- For meg er det å vinne å ikke gi opp, uansett hva som blir kastet på meg. Jeg takler det. Og jeg kan fortsette og fortsette, sier han.

Har du et kjendistips? Tips oss på Seher@seher.no!

LES OGSÅ: - Jeg er et mirakel