LOJAL VENN: Megan Fox er mer enn godt fornøyd med sitt nære vennskap til bestevenninnen Mindy. Her er skuespilleren avbildet på filmsettet til «Teenage Mutant Ninja Turtles» i New York i mai 2013. Foto: FameFlynet
LOJAL VENN: Megan Fox er mer enn godt fornøyd med sitt nære vennskap til bestevenninnen Mindy. Her er skuespilleren avbildet på filmsettet til «Teenage Mutant Ninja Turtles» i New York i mai 2013. Foto: FameFlynetVis mer

- Jeg har bare én venninne

Filmstjernen Megan Fox avslører at hun ikke er en særlig sosial person.

SEOGHØR.NO: I et intervju med Cosmopolitan åpner Hollywood-stjernen Megan Fox (28) seg om personligheten sin og vennskap.

- Jeg ser på meg selv som en jente-jente fordi jeg ikke har konkurranseinstinkt, ikke er sjalu eller onskapsfull, forteller hun.

- Men jeg har ikke et tonn med venninner. Jeg har bare én. Hun heter Mindy og jobber som hudpleier. Jeg har ikke mange guttevenner heller, sier hun ifølge E!Online.com.

Men skuespilleren, som er aktuell i actionkomedien «Teenage Mutant Ninja Turtles» i august, er langt fra ensom.

- Jeg har aldri vært en sosial sommerfugl, men jeg føler meg ikke isolert. Jeg har en virkelig god venn, og det er alt jeg trenger.

Morsrollen har forandret livet

I februar ble Fox mamma for andre gang da lille Bohdi kom til verden.

Fra før av har hun og ektemannen Brian Austin Green (40) sønnen Noah (2), og Green har i tillegg enda en sønn fra et tidligere forhold.

Etter at Megan ble mor, avslørte hun nylig at hun vurderer å gi seg som skuespiller, og at prioriteringene hennes har forandret seg drastisk.

- Jeg var gjest hos Ellen DeGeneres her om dagen, og da innså jeg plutselig at jeg ikke hadde gått til manikyr på syv måneder. Jeg hadde disse Rihanna lignende klørne - på tærne, sier hun til Cosmopolitan.

LES OGSÅ: Megan Fox nektes å vise hud