- Jeg har bare lyst til å være med ham hver dag

Jakob Oftebro er på alles lepper om dagen, men selv er han mest stolt av broren Jonas.

STØTTENDE BRØDRE: Brødrene Jakob og Jonas Oftebro er uten tvil hverandre største støttespillere. Her er de under Amanda-prisen i august.  Foto: Andreas Fadum
STØTTENDE BRØDRE: Brødrene Jakob og Jonas Oftebro er uten tvil hverandre største støttespillere. Her er de under Amanda-prisen i august. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Jakob Oftebro (30) har den siste tiden hatt en svært travel karriere, og er blant Skandinavias travleste filmstjerner.

Skuespillerveteranen Nils Ole Oftebros (71) eldste sønn feiret nylig 30-årsdagen med gode venner i Praha, der han spiller inn ny film.

I 2016 er den populære Oslo-gutten aktuell med hovedroller i tre storfilmer på norske kinoer, «Birkebeinerne», «Tordenskjold & Kold» og «Gullkysten».

Ønsker mer tid med broren

Midt oppi all jobbingen, er det én spesiell person Jakob gjerne skulle hatt mer tid sammen med, nemlig lillebroren Jonas Oftebro (19). 

- Jeg har alltid elsket ham og fulgt ham på en måte, men plutselig har jeg fått en lillebror som er voksen, forteller Jakob til «P3 Morgen». 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer