- Jeg har bare kysset tre menn

Men i stjernens nye film, spiller hun i en «veldig flau» sex-scene.

TRE MENN: Ifølge stjernen selv, har hun kun kysset tre menn i løpet av hele sitt liv - sett bort ifra guttene hun har kysset som en del av hennes roller. Foto: Stella Pictures
TRE MENN: Ifølge stjernen selv, har hun kun kysset tre menn i løpet av hele sitt liv - sett bort ifra guttene hun har kysset som en del av hennes roller. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: «Gossip Girl»-stjernen Blake Lively (23) hevder ifølge nettstedet Showbizspy.com at hun kun har kysset tre menn i hele sitt liv.

- Jeg har faktisk bare kysset tre gutter i løpet av hele livet mitt ja. Hvis man ser bort ifra det jeg har gjort som skuespiller. Men jeg er veldig sjenert til vanlig. Jeg håper Brad Pitt ikke får høre dette, da vil han nok ikke gifte seg med meg, sier stjernen.

Sjenert ekker ei, skuespilleren spiller i en sex-scene i hennes nye film, «The Town». Den mener hun er veldig flau og uromantisk. Lively spiller en ung mor i filmen, som også Ben Affleck er med i.

- Alle sier til meg at det er en skikkelig saftig scene. Og jeg tenker: «Jaha? Du må leve et veldig dystert liv som jeg ikke ønsker å vite mer om», forteller Lively.

- Jeg synes det en utrolig flau, uromantisk og også veldig tragisk på flere måter, fordi den omhandler to mennesker som hater hverandre, og som står fast i møkka.

Lively sier i intervjuet at scenen ble spilt inn på aller første innspillingsdag. Det var som å bli «kastet til ulvene».

- Sex-scenen ble spilt inn på den aller første dagen. Litt av en måte å bryte isen på, ikke sant? Men den er faktisk ikke med i filmen for å kun trekke seere, scenen er faktisk en turn-off for publikum, alle rundt filmen, og oss, sier stjernen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Slik fikk hun disse bena