GJORDE SUKSESS: Som CJ Parker i nittitallsserien Baywatch skjøt karrieren til Pamela Anderson fart. Foto: TV 2
GJORDE SUKSESS: Som CJ Parker i nittitallsserien Baywatch skjøt karrieren til Pamela Anderson fart. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg har bare hengt meg på...

Gir puppene æren for sin kometkarriere.

SEHER.NO: I august debuterte Pamela Anderson (41) med sin nye reality-serie "Pam: Girl on the Loose", og som en følge av det får vi nå vite alt om "Baywatch"-stjernens hendelsesrike karriere - om pupper, romantikk og dyrevern.

Den selverklærte ekshibisjonisten legger ut om livet sitt i et åpenhjertig intervju med Daily Mail og forteller at hun ikke tviler på hva som er grunnen til hennes umåtelige suksess.

- Puppene mine har hatt en flott karriere. Jeg har strengt tatt bare blitt med på turen, forteller hun til nettstedet.

Den barmfagre blondinen legger til at hun ikke tenkte så mye på det da hun først bestemte seg for å få silikonimplantat.
 
- Jeg gjorde det bare fordi alle andre gjorde det. Personlig synes jeg ikke de er så fantastiske i det hele tatt, legger hun til.

På et tidspunkt fjernet Pamela implantatene sine, men innrømmer at hun savnet dem og derfor valgte å putte dem inn igjen. Og hun blir overrasket når hun ser seg selv på tv.

- Noe skjer når puppene mine vises på skjermen, det er akkurat som om de blir voldsomt større, sier hun.

Kjent på fotballbanen 
Det var noe så uskyldig som en hendelse på en amerikansk fotballkamp som satte i gang den blondde sexbombens karriere og gjorde henne verdenskjent.

Et kamera zoomet den da ukjente jenta inn blant publikumet og avbildet henne på storskjermen, noe som gjorde tilskuerne ville, sponsoravtaler begynte å hagle og tilbudene om å stille opp i Playboy rant inn.

Til dags dato har Pamela stilt opp på 12 av magasinets forsider. 

- Playboy ringte og tilbød meg en forside sånn helt uten videre. Jeg takket først nei, siden jeg var litt nervøs og min daværende kjæreste ikke ville at jeg skulle stille opp. Men til slutt sa jeg ja, dro til Los Angeles og har aldri sett tilbake, forteller Pamela, som senere skulle bli et populært tilskudd som i den suksessrike serien Baywatch som CJ Parker.

Oppturer og nedturer
Men Pamela skulle også få smake baksiden av medaljen.

Hennes mange ekteskap med blant annet Mötley Crue-vokalisten Tommy Lee (45), Kid Rock (37) og Rick Salomon (40), to sønner, pluss et utsvevende liv og en privat sextape holdt stadig navnet hennes i overskriftene.

Det ble heller ikke bedre da hun erklærte at hun var smittet med hepatitt C i 2002 etter at hun og Lee hadde delt en tatoveringssprøyte.

Allikevel ser den kanadiske blondinen lyst på tilværelsen og hun har høstet svært gode tilbakemeldinger for hennes engasjement for dyrevernsorganisasjonen PETA, og hennes humoristiske opptreden som Borats kjærlighetsoffer i Sacha Baron Cohens suksessfilm "Borat" i 2006.

- Jeg har alltid vært i stand til å le av meg selv, forteller Pamela, noe vi har vært vitne til under hennes mange opptredener på diverse talkshow som The Ellen Show og David Letterman.

Og for dem som trodde Pamela ikke visste om det som skulle skje i filmen, tro om igjen.

- Jeg synes filmen var kjempemorsom, og jeg og Sacha ble enige om at han skulle "kidnappe" meg på en ordentlig boksignering, og putte meg i en sekk. Dette gjorde vi i flere utvalgte bokhandlere, og tilskuerne var genuint i sjokk siden de trodde at dette var ekte.

Håpløst romantisk
En som ikke likte innslaget var hennes daværende ektemann Kid Rock, og kort tid etter var nok en skilsmisse et faktum. Pamela forklarer selv at hennes mange ekteskap skyldes at hun er en håpløs romantiker.

- Jeg er altfor romantisk, og det er derfor jeg gifter med hele tiden. Noen burde seriøst stoppe meg.

Og ryktene om at puppestjernen dater Michael Jackson (50), ler hun godt av.

- Jeg synes han er brilliant. Dere får tro hva dere vil - det er mer interessant på den måten, sier tobarnsmammaen.

Og tro det eller ei, for tiden bor hun i en campingvogn med sine to sønner, i påvente av at hennes hus i Malibu skal bli innflyttingsklart.

- Mange ser på meg som trailer-trash. Vel, nå har jeg blitt det, avslutter realityklare Pamela.

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: Sjekk den kjolen!

FØR SUKSESSEN: Tro det eller ei, men dette er Pamela før karrieren hennes skjøt fart! Foto: Stella Pictures
KARRIERE: Starten på karrieren var en reklame for brus. Foto: All Over Press
GJORDE SUKSESS: Som CJ Parker i nittitallsserien Baywatch skjøt karrieren til Pamela Anderson fart. Foto: TV 2
INGEN SUKSESS: Filmen Barb Wire høstet ikke akkurat stående applaus. Foto: Stella Pictures
EN AV TOLV: Til dags dato har Pamela stilt opp på 12 Playboy-forsider. Foto: Playboy
HUMOR: Ingen problemer med å le av seg selv! Foto: AP/Scanpix
SEXBOMBE: Pamela Anderson er stolt av kroppen sin. Foto: All Over
DYREGLAD: Pamela har lenge vært talskvinne for dyrevernsorganisasjonen PETA. Foto: All Over Press
ROMANTIKER: Pamela med en av hennes mange erobringer, den svenske modellen Marcus Schenkenberg. Foto: Stella Pictures
HUMOR II: Pamela på besøk hos David Lettermans populære show. Foto: All Over
GLAD I BARNA SINE: Pamela Anderson med sine to sønner Brandon og Dylan, som hun har sammen med eksmannen Tommy Lee. Foto: All Over Press
GLAD I DYR II: Pamela leverte personlig en protest mot dårlig behandling av kyllinger til Kentucky Fried Chickens sjef. Foto: All Over
EKSIBISJONIST: Skjønnheten legger ikke skjul på at hun liker å vise seg frem. Nylig strippet hun under besøket hos Ellen Degeneres, til publikums store overraskelse. Foto: All Over
HUN ER 41!: Og dama holder seg fantastisk godt! Foto: STELLA PICTURES