Niklas Baarli:

- Jeg har bare ett krav

Tv-profilene er i gang med et nytt prosjekt.

GIFTET SEG: I fjor høst ble Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth gift. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
GIFTET SEG: I fjor høst ble Niklas Silseth Baarli og Benjamin Baarli Silseth gift. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

I fjor høst ga «God kveld Norge»-programleder Niklas Silseth Baarli (33) og psykolog Benjamin Baarli Silseth (31) hverandre sitt ja ved Sporten i Holmenkollen i Oslo.

Ekteparet bor sammen i en leilighet på Løren i Oslo med hunden Bjarne (9), men snart får trioen enda større plass å boltre seg på.

- Er du gal?

Til Se og Hør forteller Baarli at paret bygger hytte på Lygna, én time fra parets hjem i hovedstaden. Den skulle opprinnelig stå klar i august, men nå ser paret seg nødt til å smøre seg inn med tålmodighet frem til desember.

- Det er jo «post corona», det er vanskelig å skaffe arbeidskraft til å bygge denne hytta, også er det jo veldig mange som bygger hytte, så den arbeidskraften som finnes er spredt tynt utover, forklarer tv-profilen.

RØRT: Niklas Baarli ble rørt til tårer av å snakke om ektemannen Benjamin Silseth. Video: «Alt min far ikke har lært meg» på TV 2 / NRK / Rød Løper. Reporter: Celina Morken Vis mer

Til tross at det blir noen «vonde måneder» med venting, er det ikke aktuelt å ta hammeren og spikeren fatt og ta saken i egne hender.

- Er du gal? Jeg vil at denne hytten skal bli best mulig, så jeg har ikke så mye som en finger med i byggeprosessen! ler Baarli.

- Da er det jeg som skal skinne

Programlederen forklarer videre hva som er nødvendig for å kunne kalle hytta for en «drømmehytte».

- Jeg har bare hatt et krav til hytta, og det er jacuzzi ute. Det har jeg fikset. Hvordan det skal se ut inni er det Benjamin som har ansvar for. Han er dekoransvarlig. Han har jo den beste estetiske sansen av oss også. Jeg tror ingen er tjent med at jeg har ansvar for dekor.

UT AV SKAPET: Niklas Baarli forteller om da han kom ut av skapet i «Alt min far ikke har lært meg». Video: TV 2 Vis mer

- Hva blir ditt ansvarsområde da?

- Det er jacuzzien, da. Og god stemning! Og fylle hytten med god vin, det er mitt ansvarsområde. Benjamin gjør en stor innsats nå, men i alle årene framover: da er det jeg som skal skinne, svarer en entusiastisk Baarli.

- Jeg gleder meg til å være god og mett, og dumpe dette hundre kilos legemet opp i jacuzzien og drikke deilig rødvin og se utover naturen.

- Så ingen klassisk norsk hytte med utedo og vannpumpe?

- Det ligger ikke an til noe utedo, vi har heldigvis innlagt vann og sånn. Vi er bygutter som skal late som vi er på fjellet, så vi har kjøpt oss hytte en time unna Oslo med dusj, do og tv-stue, forteller Baarli lattermildt.

Det ble full klinsj mellom Øyunn Krogh og Niklas Baarli etter førstekjempevalget på «Farmen kjendis». Video: TV 2/Steffen Pettersen Vis mer

Lurte alle

Det var som kjent i fjor høst de framtidige hytteeierne ble erklært rette ektefolk. Det var riktignok én hake: gjestene visste ikke at det var en vielse de hadde blitt invitert til.

Gjestene trodde nemlig at paret hadde giftet seg dagen før, med bare forloverne til stede. Stjerneparet ble dermed viet foran alle sine nære og kjære.

BLE SOM LOVET: Niklas Baarli og Benjamin Silseth fortalte om hvordan bryllupet og bryllupsnatten foregikk. Video: Steffen Pettersen. Reporter: Sofie Losen. Vis mer

- Det var gøy å overraske med vielse! Hvis det er noe jeg har lært fra årene i mediene, er det at en god historie trenger sine «twist and turns». Dette ble den perfekte historien, fortalte Baarli til Se og Hør den gang.

LES OGSÅ: - Vi er litt usikre

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer