HENGEMAGE? Kathrine Sørland i gult, mener selv hun har hengemage, men det var det ikke mye tegn til på catwalken i Oslo.  Foto: Stella Pictures
HENGEMAGE? Kathrine Sørland i gult, mener selv hun har hengemage, men det var det ikke mye tegn til på catwalken i Oslo. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har både hengerumpe og hengemage

Men den norske modellen Kathrine Sørland mener at alt kan skjules med godt undertøy.

Publisert
Sist oppdatert
Se bilene av Kathrine Sørland fra tirsdagens catwalk-show nederst i saken!

SEHER.NO:  I oktober 2008 fikk Kathrine Sørland (31) sønnen Leon. Under graviditeten la den norske modellen på seg 20 kilo, men nå holder hun derimot kroppen slank med jogging og aktive dager på jobb, skriver Dagbladet.

Tirsdag strippet Sørland ned til undertøyet og viste frem sommerens undertøymote på catwalken i Oslo.

- 31 år er absolutt en alder når det gjelder å vise undertøy. Men jeg vil gå foran med et godt eksempel og vise at ingenting trenger å være perfekt. Jeg har både hengerumpe og hengemage, men det er mye som kan skjules med  bra undertøy, sier Kathrine Sørland til Dagbladet.

Kathrine Sørland er likevel fornøyd med hvordan hun ser ut.

- Jeg er jo lang og slank, så kanskje ikke alle ser det. Men jeg ser  jo noe annet i mitt speil enn andre gjør. Jeg ser hengerumpe og litt saggemage. Og jeg er veldig fornøyd med sånn jeg er, forteller den blide sørlandsjenta, som driver brudesalongen Agape, til Dagbladet.

Hun sier hun holder seg slank med jogging og aktive dager på jobben.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Har så høye hæler at jeg nesten ikke kan gå  

Se bilene av Kathrine Sørland fra tirsdagens catwalk-show her:Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer