<strong>VENDEPUNKT:</strong> Livet forandret seg i 2009. Da giftet han seg med Gro Skarstein og fikk datteren Else Victoria. Foto: NTB scanpix
VENDEPUNKT: Livet forandret seg i 2009. Da giftet han seg med Gro Skarstein og fikk datteren Else Victoria. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Jeg har angret på alt

Hans-Erik Dyvik Husby tar et oppgjør med fortiden.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den tidligere Turboneger-vokalisten og nåværende skuespilleren, Hans-Erik Dyvik Husby (39), forteller at han har angret på alt han har gjort. Likevel ville han ikke ha gjort noe annerledes, dersom han skulle leve livet sitt igjen.

- Jeg har angret på alt. Når man sitter og ser på barne-TV på formiddagen før man skal ned på metadonsenteret, har man det ikke bra. Men selv de mørkeste stunder har gitt meg mye lærdom. Jeg har kunnskap og erfaringer som jeg aldri ville ha byttet bort. Samtidig er jeg den eneste i vennegjengen som fortsatt er i live. Det er merkelig å tenke på, sier han til Dagbladet.

Vendepunktet kom etter at han giftet seg med kona Gro Skarstein. I 2009 fikk de datteren Else Victoria.

- Før en stor endring kommer, er det vanskelig. Det er den verste tida. Kona mi var gravid, og jeg gikk på drugs. Det går opp for meg at det er behov for meg. Det er nå eller aldri. Jeg vurderte å ta livet mitt og å bo på gata, men jeg tok kampen. Heldigvis var den overraskende enkel da jeg ville.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Nei, dette er absolutt ikke trist

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer