- Jeg har angret mange ganger

Karita Bekkemellem får dårlig samvittighet, men nekter å si hvor hvor mye penger hun bruker...

HAR ANGRET: - Jeg har kjøpt kjoler og jeg har kjøpt skjørt som jeg har fått veldig dårlig samvittighet for, sier Karita Bekkemellem til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
HAR ANGRET: - Jeg har kjøpt kjoler og jeg har kjøpt skjørt som jeg har fått veldig dårlig samvittighet for, sier Karita Bekkemellem til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Karita Bekkemellem nederst i saken!

SEHER.NO: - Jeg kommer rett fra jobb, har gått med det samme hele dagen, strømpen har raknet og jeg har ikke fått dusjet. Jeg gleder meg kjempemye, dette blir bra.

Ordene tilhører den tidligere Ap-politikeren Karita Bekkemellem (46), som var en av mange norske kjendiser som dukket opp under Costume Awards, som ble arrangert i Kulturkirken Jacob i forrige uke. Sammen med blant andre Tone Damli Aaberge, Aksel Hennie, Daniel Franck, Mariann Thomassen, Lise Karlsnes og Christina Vukicevic, så Bekkemellem ut til å kose seg under den stjernespekkede utdelingen.

- Er du forfengelig, Karita?

- Jeg er vel som kvinner flest, litt forfengelig. Når man skal noe er man jo opptatt av å ordne seg litt. Men i hverdagslivet må man også kunne være litt ujålete, og kunne ta på seg joggebuksa når man skal ut å handle. Når man skal på fest skal det jo derimot være litt stas, det må man ha lov til, sier 46-åringen til Seher.no.

Flere ganger har det hendt at Bekkemellem har kjøpt klær hun i ettertid har angret på - fordi det har vært for dyrt. Det legger hun ikke det minste skjul på.

- Mange ganger! Jeg har kjøpt kjoler og jeg har kjøpt skjørt som jeg har fått veldig dårlig samvittighet for. Da våkner miljøverneren i meg og tenker at nå har du vært ufornuftig og at det er ikke bra for miljøet, sier Karita, som ikke ønsker å avsløre hvor mye penger hun bruker på klær hver måned.

- Det sier vi ikke høyt nå. Neida, det kan variere litt. En måned er det ingenting, mens det en annen måned kan det bli veldig mye. Det handler litt om hva du finner og hva du føler for, sier Karita Bekkemellen til Seher.no.

Forrige uke skrev Seher.no at nestleder i det kristne avholdsforbundet «Det hvite bånd», Aud Bodil Brekka, reagerte kraftig på mye av det som skjedde under Costume-festen i Kulturkirken Jacob.

 - Fyll og slikt i en kirke går ikke an! Det er helt utolig, det passer seg ikke i et Gudshus. Dette mener jeg at biskopen bør ta tak i, sa Brekka til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er et misbruk av Guds hus  

Se video med Karita Bekkemellem her:
[obj:media:9329]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer