- Jeg har Alzheimers

Fikk beskjeden for et år siden og trakk seg tilbake med sin syke kone.

HAR TRUKKET SEG TILBAKE: Her er Bobby Vee på scenen i Dubuque i Iowa i desember 2009.  Foto: AP / Jeremy Portje
HAR TRUKKET SEG TILBAKE: Her er Bobby Vee på scenen i Dubuque i Iowa i desember 2009. Foto: AP / Jeremy Portje Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske popartisten Bobby Vee skriver på sin hjemmeside, at han for litt over et år siden ble diagnostisert med demenssykdommen Alzheimers.

Siden 69-åringen fikk beskjeden har han trukket seg tilbake fra offentligheden sammen med sin kone gjennom 48 år, Karen, som også er syk, og venter på en lungetransplantation, skriver danske Ekstra Bladet.

Bobby Vee hadde i alt 30 Billboard Hot 100-hits i perioden 1959 til 1970, inkludert nummer én-hiten «Take Good Care of My Baby» fra 1961.

Bobby Vee forteller på sin hjemmeside at han til tross for sykdommen har funnet inspirasjon til å lage ny musikk som han snart vil utgi.

Poplegenden heter egentlig Robert Thomas Velline og ble født i Fargo i North Dakota 30. april 1943. Han var en av 60-tallets store ungpikeidoler.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Du kan høre Bobby synge superhiten «Take Good Care of My Baby» her:Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer