FERSKT EKTEPAR: Stian og Tina giftet seg i januar, og den folkekjære artisten legger ikke skjul på at han trives godt i den nye tilværelsen.  Foto: Andreas Fadum
FERSKT EKTEPAR: Stian og Tina giftet seg i januar, og den folkekjære artisten legger ikke skjul på at han trives godt i den nye tilværelsen. Foto: Andreas FadumVis mer

- Jeg har alt å takke henne for

Stian «Staysman» vet ikke hvordan han hadde klart seg uten kona Tina i sin hektiske artisthverdag.

SEOGHØR.NO: I januar ble artist Stian «Staysman» Thorbjørnsen (34) mildt sagt tatt på senga da forloveden Tina Svestad (25) overrasket ham med bryllup.

Det var i forbindelse med TV2-programmet «Senkveld med Thomas og Harald» og deres konsept «Senkveld Surprise», at den folkekjære artisten fikk overraskelsesbryllupet. 

I sommer reiser Stian landet rundt og holder konserter som en halvpart av duoen Staysman & Lazz. Torsdag ledet han også «Allsang på grensen» med Katrine Moholt.

I denne ukens Se og Hør Extra forteller den tidligere Paradise Hotel-deltageren at kvalitetstid med kona og sine to barn, Lennox (2) og Viktor (7) er det aller viktigste for ham. 

- Familietiden betyr alt for meg. Når jeg er sammen med dem, får jeg virkelig koblet fra alt annet. De gir meg en ubeskrivelig ro i kroppen, sier han til Se og Hør. 

Nytt liv

Før Stian møtte kona, levde han et utsvevende liv med fest og moro, men det endret seg da han møtte sin store kjærlighet.

LES OGSÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du blant annet lese om Tore Strømøys hemmelige paradis og Agnes Kittelsens hemmelige bryllup.  Foto: Faksimile Se og Hør
LES OGSÅ: I ukens Se og Hør Extra kan du blant annet lese om Tore Strømøys hemmelige paradis og Agnes Kittelsens hemmelige bryllup. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Etter jeg traff Tina, er det skjedd så mye bra i livet mitt at jeg vet ikke hvor jeg skal starte, sier han og fortsetter:

- Jeg lever en hektisk tilværelse - og hadde jeg ikke hatt det holdepunktet i livet, så vet jeg ikke hvordan det hadde gått. Jeg har alt å takke henne for, sier østfoldingen. 

Det relativt nygifte paret fikk sønnen Lennox sammen i august 2014, mens Stian i tillegg har sønnen Viktor fra et tidligere forhold. 

Fridde på scenen

Det var da artisten skulle ta imot prisen «årets kjendis» under Se og Hørs kjendisgalla, at han benyttet scenetiden til å gå ned på kne foran samboeren Tina. 

- Takk til kjæresten min som står her med meg. Gi henne stor applaus! Jeg har for vane å gå over the top.... Nå blir jeg nervøs også... Du er verdens beste mamma for Lennox: Vil du gifte deg med meg? spurte en rørt Stian fra scenen.

- Ja! kom det kontant fra samboeren etter at Stian gikk ned på kne.

Se video fra det overraskende frieriet her:

Suksess på skjermen

Stians første dykk inn i rampelyset var da «Staysman og Lazz» vant «Se og Hørs Sommerstjerner» i 2010.

Det var imidlertid først to år etter Stian ble et kjent fjes, da han var en av deltagerne i TV3s realityserie «Paradise Hotel».  Året etter var han også med i «Robinsonekspedisjonen» på samme kanal. 

Etter realitysuksessen har Stian og musikkmakkeren Lasse Jensen gjort stor suksess med «Staysman og Lazz», som i fjor deltok i Melodi Grand Prix med låten «En godt stekt pizza».

STJERNESKUDD: Staysman & Lazz gjorde stor suksess med melodien "En godt stekt pizza" under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum i fjor. Foto: NTB scanpix
STJERNESKUDD: Staysman & Lazz gjorde stor suksess med melodien "En godt stekt pizza" under Melodi Grand Prix i Oslo Spektrum i fjor. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vi er veldig heldige