- Jeg har alltid villet legge på meg

Alesha Dixon drømmer om rumpa til J-Lo...

MER RUMPE: Ifølge Alesha har hun alltid drømt om å ha en rumpe som Jennifer Lopez...
MER RUMPE: Ifølge Alesha har hun alltid drømt om å ha en rumpe som Jennifer Lopez... Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Popstjernen Alesha Dixon (30) har etter seieren i britiske "Skal vi danse" blitt verdensberømt for sin flotte figur og sine lange lekre ben.

De siste månedene har sangerinnen, som tidligere datet Jon Carew, hatt enorm suksess rundt om i Europa med singelen "The boy does nothing", likevel innrømmer hun at hun ikke alltid er like fornøyd med seg selv, og da særlig kroppen sin.

Ifølge den vevre popskjønnheten har hun alltid ønsket "å legge på seg litt", for selv om mange stjerner drømmer om en slank figur har 30-åringen alltid villet ha en "skikkelig kvinnelig kropp", skriver Daily Mail.

- Jeg har alltid villet legge på meg og forsøker fortsatt å få rumpa til Jennifer Lopez. Jeg vet det høres rart ut, men jeg vil heller legge på meg, selv om jeg ofte har en tendens til å bli tynnere. Jeg liker meg selv bedre når jeg veier mer, forteller hun.

Selv om hun forsøker å holde seg aktiv, har ikke Alesha ambisjoner om å bli en "fitnessdronning".

- For meg er ikke ambisjonen i livet å få vaskebrett-mage. Så lenge jeg er sunn, trener og spiser frukt og grønnsaker kommer jeg aldri til å nekte meg sjokolade, sier hun, og legger til:

- Jeg har selvfølgelig øyeblikk der jeg ikke føler meg fantastisk. Men det er ikke hvordan jeg ser ut, det er hvordan jeg føler meg - det er en forskjell. Alle kvinner har slike dager, vi er vår egen verste fiende, sier hun.
 
Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Vennene mine kaller meg "Monica"

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer