SKAMLØS: Stian Thorbjørnsen har vært naken på TV så mange ganger at han har mistet tellingen. Her er han under generalprøven i Melodi Grand Prix der han sang «En godt stekt pizza» som en del av duoen Staysman & Lazz.  Foto: NTB scanpix
SKAMLØS: Stian Thorbjørnsen har vært naken på TV så mange ganger at han har mistet tellingen. Her er han under generalprøven i Melodi Grand Prix der han sang «En godt stekt pizza» som en del av duoen Staysman & Lazz. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg har alltid vært skamløs

Reality-kjendis og «Skal vi danse»-deltager Stian Thorbjørnsen angrer ikke på noe.

SEOGHØR.NO: Hver lørdag beveger Stian Thorbjørnsen (33) seg elegant over parketten i «Skal vi danse». En stor forandring for en som først viste seg naken i realityprogrammet «Paradise Hotel» og synger grisetekster som en del av gruppen «Staysman & Lazz».

- Mitt problem er at jeg alltid har vært fullstendig skamløs og ikke synes noe som helst er flaut sier 22-åringen i et intervju med Dagbladet.

Stripper på skjermen

Selv har han ikke lenger oversikt over hvor mange ganger han har tatt av klærne på TV-skjermen.

- Jeg har vært naken på TV i så mange settinger at jeg ikke kan huske alle. Da jeg var med på «Paradise Hotel» visste jeg ikke engang at de sensurerer bildene, så det var en positiv overraskelse når det kom på skjermen og jeg så det var en strategisk plassert sommerfugl der, sier Stian til avisen.

Til Seoghør.no har Thorbjørnsen tidligere fortalt at all dansetreningen allerede har gitt resultater.

- Jeg merker det på kroppen at jeg har gått ned noen kilo. Jeg merker når vi har litt opphold mellom treningene at jeg er litt lettere i steget.

Nå bruker han all sin tid til å fokusere på danseferdighetene.

- Livet er topp. Jeg går så inn i dette. Nå er jeg danse-Stian hele tiden. Mange trodde jeg skulle tulle dette vekk, men jeg ville gjerne overraske på en litt annen måte enn jeg har gjort tidligere.

LES OGSÅ: - Nå må jeg vel tatovere et minustegn foran