MYE GLAMOUR:- Mange tror at jeg har fått alt dette av Paul. Men jeg har hatt glamour i livet mitt fra jeg var 21 år gammel Foto: STELLA PICTURES
MYE GLAMOUR:- Mange tror at jeg har fått alt dette av Paul. Men jeg har hatt glamour i livet mitt fra jeg var 21 år gammel Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Jeg har alltid vært materialistisk

Anna Anka har ikke fått livet sitt på et bananskall...

SEHER.NO:  Den svenske Hollywood-fruen Anna Anka frykter ikke sin nye tilværelse som alenemor, når hun har fullført skilmsissen fra popartisten Paul Anka. Hun har nemlig alltid hatt glamour i livet sitt.

I et ferskt intervju med Bergens Tidende avslører Anka at hun alltid har vært opptatt av materielle goder.

- Jeg har hatt dette livet før jeg traff Paul. Jeg har ikke fått det på et bananskall, jeg har hatt glamouren fra jeg var 21 år gammel. Jeg har alltid vært selvstendig,tjent egne penger,hatt fine hus og bra biler.Jeg har vært materaialitisk siden jeg var liten, , sier den frittalende hollywoodfruen til avisen.

Hun forteller også at hun har to viktige grunnpilarer i livet sitt. Trening og rutiner. Treningen bruker hun som et skjold for å beskytte seg.

- Jeg er god til å lage mat og veldig god til å trene. Ofte når jeg går ute kommer kvinner bort for å kjenne på min kropp, fordi de er imponert.  Jeg føler meg nesten som et leketøy, sa hun i "Senkveld"-intervjuet.

Hun sier at på tross av to lange forhold og to barn med to ulike menn, har hun troen på å møte kjærligheten.

- Akurat nå er det fokus på karrieren min og meg selv, men når jeg har rom i livet mitt til å gi tid og kjærligheten til en annen,kommer jeg til å gifte meg igjen, sier hun.

- Det må være en person som forstår meg, og ikke føler seg truet av meg. Det er problemet med menn, de føler seg underlegnefordi jeg er så sterk. Menn vil føle at de kan beskytte og forsørge , sier hun.

 
«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30!

LES OGSÅ: Nå vil hun adoptere