HUMORISTISK HYLLEST: Alexander Rybak sier til P4 at han har vært fan av den såkalte «Trololo»-mannen siden han var barn. I den russiske versjonen av «Your Face Sounds Familiar» imiterer han sangstjernen på imponerende vis. Foto: Skjermdump YouTube
HUMORISTISK HYLLEST: Alexander Rybak sier til P4 at han har vært fan av den såkalte «Trololo»-mannen siden han var barn. I den russiske versjonen av «Your Face Sounds Familiar» imiterer han sangstjernen på imponerende vis. Foto: Skjermdump YouTubeVis mer

- Jeg har alltid vært fan av ham

Se Alexander Rybaks utrolige hyllest til «Trololo»-mannen her!

SEOGHØR.NO: Eurovision-vinneren Alexander Rybak (28) står ikke på scenen under den norske MGP-finalen lørdag kveld, men artisten har høstet mye skryt for etterligningene sine av kjente artister i «Your Face Sounds Familiar» de siste ukene.

Han gav dommerne i den russiske versjonen av TV-showet hakeslepp, da han nylig fremførte «I Will Survive» forkledd som Gloria Gaynor (65).

Men «Fairytale»-sangeren er nok selv aller mest begeistret for etterligningen sin av den russiske artisten Eduard Khil i TV-programmet.

Se Alexander Rybaks hyllest til Eduard Kihl her!

Til P4s Radiofrokost forteller Rybak at han har vært fan av Khil, også kjent som «Trololo»-mannen, siden han var liten.

- Jeg skulle egentlig opptre med ham på en scene i London for noen år siden, men akkurat da fikk han dårlig helse og så døde han. Det var selvfølgelig veldig trist, men endelig så kunne jeg hedre ham ved å prøve å være ham, rett og slett, i dette «freak-showet» som jeg er med på i Russland, forklarer Alexander Rybak til P4.

SKULLE SYNGE SAMMEN: Den russiske sangstjernen Eduard Khil døde i 2012, 77 år gammel. Han og norsk-hviterussiske Alexander Rybak skulle egentlig opptre sammen det året. Nå hyller Rybak ham på TV. Foto: Stella Pictures/All Over Press
SKULLE SYNGE SAMMEN: Den russiske sangstjernen Eduard Khil døde i 2012, 77 år gammel. Han og norsk-hviterussiske Alexander Rybak skulle egentlig opptre sammen det året. Nå hyller Rybak ham på TV. Foto: Stella Pictures/All Over Press Vis mer

Nedenfor kan du se noen av de andre festlige etterligningene hans:

Se årets Melodi Grand Prix-finale på NRK1 fra klokken 20.25 - og følg med på Seoghør.no for oppdateringer om kveldens høydepunkter!

LES OGSÅ: Snakker ut om sjokk-avgjørelsen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.