BERØMT GJENG: Kendall Jenner sammen med halvsøstrene Khloe (f.v), Kim og Kourtney Kardashian. Niesen North, sitter på Khloes hofte. Foto: NTB Scanpix.
BERØMT GJENG: Kendall Jenner sammen med halvsøstrene Khloe (f.v), Kim og Kourtney Kardashian. Niesen North, sitter på Khloes hofte. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Kendall Jenner:

- Jeg har alltid vært den som er annerledes

Reality-stjernen føler seg mer som en Jenner enn en Kardashian.

Publisert

(Seoghør.no): Kendall Jenner (21) er en av verdens mest ettertraktede modeller for tiden, men selv hevder den langbeinte skjønnheten at hun bryr seg om glitter og glamour på samme måte som sine berømte halvsøstre Kourtney (38), Kim (36) og Khloe Kardashian (32).

Nå åpner 21-åringen seg om hvordan hun skiller seg ut fra søskenflokken.

- Jeg har alltid vært den som er annerledes. Jeg er jente og jeg liker å være jente, men jeg har aldri vært det på samme måte som de er. Jeg tror jeg har det etter faren min, forteller hun til Harper's Bazaar, og legger til:

- Jeg vil si at jeg er mer en Jenner enn en Kardashian.

Her sammen med sin eneste helsøster; Kylie Jenner (19):

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Videre forteller Kendall at hun ser på seg selv som en tomboy.

- Jeg hadde en fase hvor jeg brukte gutteklær. Jeg hang alltid sammen med gutter, og har alltid klikket bedre med gutter enn jenter.

Tøff tid

I samme intervju avslører også supermodellen hvordan hun reagerte da faren hennes, den tidligere OL-vinneren Bruce Jenner - i dag bedre kjent som Caitlyn Jenner (67), fortalte familien at hun er transseksuell.

- Da hun fortalte det til oss, og sa at dette var ekte, ble det et par følelsesmessige måneder, minnes Kendall.

- Hvis jeg snakket om det, begynte jeg å gråte fordi det var som å sørge over en person. Som å miste noen. Personen er selvfølgelig fremdeles der, men fysisk har man mistet noen. Det var faren min som jeg hadde vokst opp med hele livet og som hadde oppdratt meg.

21-åringen innrømmer at det tok tid å venne seg til tanken om at faren var i ferd med å bli kvinne.

- Det kreves absolutt tilvenning. Men helt ærlig, så begynner man å innse at denne personen fremdeles er i live. Personen er her ennå. Den er en velsignelse og fremdeles like fantastisk. Jeg innså at jeg bare burde være takknemlig for at jeg fremdeles har min far. Det begynner å føles normalt. Man tenker «Ok, kult».

Saken fortsetter under bildet.

Ledig på markedet

Den flotte reality-stjernens kjærlighetsliv er også et hot emne i media, og Kendall har tidligere blitt linket til stjerner som «One Direction»-kjekkasen Harry Styles (23), rapperen A$AP Rocky (28) og basketball-proffen Jordan Clarkson (24).

Selv hevder Jenner at hun er singel.

- Jeg skal ikke gifte meg med noen. Jeg er ikke forlovet. Og jeg har ikke noe seriøst forhold i livet mitt nå, avslører hun.

- Hvorfor skal jeg gjøre et forhold offentlig for alle andre hvis jeg ikke selv er 100 % sikker på at det er en person jeg vil være sammen med? Hvorfor skal jeg la hele verden få vite om noe sånt, hvis jeg ikke en gang selv vet hva jeg driver med.

LES OGSÅ: Innrømmer at de lurer TV-seerne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer