- Jeg har alltid vært dårlig på dating

Jannike Kruse avslører den pinlige dating-fortiden med sin nåværende mann.

ELENDIG TIL Å DATE: Jannike innrømmer at hun tok med sin nåværende mann hjem til foreldrene nesten med en gang etter at de hadde møttes. Foto: Anders Myhren/Seher.no
ELENDIG TIL Å DATE: Jannike innrømmer at hun tok med sin nåværende mann hjem til foreldrene nesten med en gang etter at de hadde møttes. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Sangerinnen og skuespillerinnen Jannike Kruse (37) er aktuell på norske tv-skjermer i høst, i NRK's nye dramaserie «Hjem». Hun møtte mannen sin André Jåtog første gang da hun var 23, men drev han bort med pinlige stevnemøter.

- Jeg har alltid vært dårlig på dating. Jeg går rett på sak. Det gikk litt for fort for ham da jeg inviterte ham hjem til familiemiddager nesten med det samme. Så gjorde han det slutt, sier hun til Dagbladet.

Når hun fikk jobb som resepsjonist der han jobbet, møtte hun han igjen, og det var da det klaffet mellom de to. Nå har de to barn sammen, Jesper (8) og Jonas (3).

- Da jeg fikk barn, fikk jeg en oppvåkning. Jeg modner ganske fort. Det skjedde noe med meg, også som skuespiller. Jeg føler jeg har mer å by på og har bedre tilgang til følelsesregisteret mitt. Det var ikke mulig for meg før. Jeg gikk lenge med en følelse av at det ligger noe inni meg som jeg ikke har en kanal for få ut. Jeg er veldig glad for at jeg føler jeg er på vei ned i noe mørkt og dypt, sier hun.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk latterkrampe under sex-scene  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer