SKILLER SEG GJERNE UT: Unni Wilhelmsen forteller at hun ikke er redd for å være seg selv hundre prosent. Her er hun sammen med «Hver gang vi møtes»-kollega Eva Weel Skram. Foto: Tor LindsethAll Over Press
SKILLER SEG GJERNE UT: Unni Wilhelmsen forteller at hun ikke er redd for å være seg selv hundre prosent. Her er hun sammen med «Hver gang vi møtes»-kollega Eva Weel Skram. Foto: Tor LindsethAll Over PressVis mer

- Jeg har alltid vært annerledes

Allerede som barn begynte «Hver gang vi møtes»-aktuelle Unni Wilhelmsen å føle seg forskjellig fra alle andre.

SEOGHØR.NO: Artist og låtskriver Unni Wilhelmsen (44) er for tiden aktuell i den populære TV2-programmet «Hver gang vi møtes».

Under programmet går artistene, som i årets sesong er Unni, Eva Weel Skram (30), Admiral P (33), Wenche Myhre (68), Jørn Hoel (58), Henning Kvitnes (57) og Ravi (39), i dybden om sine livshistorier.

Den talentfulle visesangeren forteller i et intervju med ukebladet Her og Nå at hun aldri har vært helt som alle andre. 

- Jeg har alltid vært annerledes, og jeg har alltid hatt foreldre som har dyrket frem min annerledeshet. Så pedagogiske var ikke folk på 70-tallet. Da måtte vi greie oss selv, forteller hun til ukebladet.

Saken fortsetter under bildet. 

KJENTE ARTISTER: Det er Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, Eva Weel Skram og Henning Kvitnes som er med i årets sesong av det populære TV2-programmet.  Foto: TV2
KJENTE ARTISTER: Det er Admiral P, Wenche Myhre, Unni Wilhelmsen, Jørn Hoel, Ravi, Eva Weel Skram og Henning Kvitnes som er med i årets sesong av det populære TV2-programmet. Foto: TV2 Vis mer

Brukte erfaringer i musikken

Videre forteller Oslo-jenta at hun synes det var forfriskende å være sammen med artister som også har lignende bakgrunn.

- Det er spesielt å tenke over hvor dårlig utgangspunkt mange av oss kanskje hadde. I stedet for å gå i kjelleren har vi brukt våre opplevelser i musikken, og kan gjennom våre erfaringer identifisere oss med andre som også har falt utenfor. Ensomhet er en fellesnevner for mange musikere, inkludert meg selv, sier 44-åringen. 

Wilhelmsen slo gjennom som artist i 1996 med albumet «To Whom it May Concern», og har to Spellemannspriser på rullebladet. 

Hun har imidlertid tidligere fortalt Seoghør.no at det er én ting hun ikke savner i livet sitt. 

 - Nei, jeg har to katter. Barn er ikke på min agenda i det hele tatt. Det er hyggelig når de kommer og hyggelig når de drar. Jeg har valgt å ikke få barn, sa hun i 2012. 

Saken fortsetter nedenfor. 

PRISVINNER: Unni Wilhelmsen vant to Spellemannspriser for albumet «To Whom It May Consern» i 1997.  Foto: NTB scanpix
PRISVINNER: Unni Wilhelmsen vant to Spellemannspriser for albumet «To Whom It May Consern» i 1997. Foto: NTB scanpix Vis mer

Rørende opptreden

Det var artist Ivar «Ravi» Johansen som var førstemann ut for å bli hyllet under årets sesong av «Hver gang vi møtes». Han synes det var ekstra spesielt da Unni Wilhelmsen gjorde sin egen tolkning av Ravi-låten «Laik dæt».

- Hun hadde en kjempefin versjon av en låt jeg nesten hadde glemt fra 2006. Hun gjorde det til en nydelig, akustisk voggesang som satte meg litt ut, avslørte Ravi overfor Seoghør.no.

Se video fra da Ravi skrøt av Unni Wilhelmsen her:

«Hver gang vi møtes» sendes på TV 2 lørdager klokken 20.00.​

LES OGSÅ: - Det var nesten som å gå til psykolog

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.