- Jeg har alltid stive brystvorter

Steinar Sagen er ikke redd for å dele intime detaljer.

SEOGHØR.NO: Radioresepsjonens Steinar Sagen (39) er nyforlovet med Catrin Eide, som er en av ekspertene i TVNorge-programmet «Gift ved første blikk».

Profesjonelt er han aktuell i «Lilyhammer» sesong tre, hvor han sliter med en spesiell kroppsdel.

-  Det er noen scener hvor jeg har ganske stive brystvorter. Og det er aldri bra, da blir man ganske selvbevisst. Men bortsett fra det så er det ikke så mye pinlig. Er ikke naken, bare litt lettkledd, sier han til Seoghør.no

- Kan du fortelle litt mer om det med scenen med stive brystvorter?

- Alle scener med meg er stive brystvorter-scener. Jeg har alltid det. Det er bare dekket til litt, altså noen ganger med klær og andre ganger uten.

KOMIKER: Steinar Sagen er svært glad i Steven Van Zandt.
KOMIKER: Steinar Sagen er svært glad i Steven Van Zandt. Vis mer

- Hvordan er det å jobbe med Hollywood-kjendis Steven Van Zandt?

- Det begynner å bli litt vant, jeg har jo gjort det nå i tre sesonger. Han er et råskinn som får ting gjort og gjør det på den amerikanske måten. Det er gøy å se han få til så mye som han gjør, og han er et unikum. Det hadde ikke vært noe «Lilyhammer» hvis det ikke var for ham.

Men «Little Steven» har mange kvaliteter som «Lilyhammer»-aktuelle Sagen er glad i.

- Samtidig er han grei og jordnær og hyggelig og kul og spandabel, ler Sagen.

Forlovet

I «Gift ved første blikk» der seks personer skal gifte seg med en vilt fremmed, har skapt sterke reaksjoner, spesielt i kristne miljøer.

I programmet får deltagerne hjelp av fire eksperter, som skal plukke ut den «perfekte» partner til dem. Én av ekspertene er Steinar Sagens forlovede, Catrin Eide, som jobber som psykolog og parterapeut.

FORLOVET: Catrin Eide er forlovet med Radioresepsjonens Steinar Sagen.  Foto: Tor Lindseth
FORLOVET: Catrin Eide er forlovet med Radioresepsjonens Steinar Sagen. Foto: Tor Lindseth Vis mer– Jeg skjønner at det blir skepsis mot dette programmet, og at noen vil oppleve at man ikke tar ekteskapet på alvor, har hun sagt til VG.

LES OGSÅ: Sagens forlovede bidrar til fremmedekteskap

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.