VANSKELIG: Jessica Simpson har gjennom hele livet hatt et vanskelig forhold til sin egen kropp. Foto: All Over Press
VANSKELIG: Jessica Simpson har gjennom hele livet hatt et vanskelig forhold til sin egen kropp. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg har alltid slitt med kroppen

"Jeg ligger her og alt jeg klarer å tenke på er at magen min henger ut over undertøyet".

SEHER.NO: Sangstjernen Jessica Simpson (29) åpner seg i et nytt intervju med Glamour Magazine. Her snakker hun ut om sorgprosessen hun går gjennom ved et brudd, og vektproblemene hun har slitt med hele livet.

- Da jeg var ung, så jeg i blader og følte mye press. Som 12-åring skrev jeg i dagboken min: "Jeg ligger her og alt jeg klarer å tenke på er at magen min henger ut over undertøyet". Og sånt plager meg også den dag i dag, sier 29-åringen.

Simpson fikk massiv kritikk etter at hun stilte opp på en konsert i Florida i januar, med noen ekstra kilo på kroppen.

Intervjuet med Glamour ble gjort før bruddet med Tony Romo, men hun hinter til det som etter hvert skjedde.

- Hvis denne artikkelen kommer ut og vi ikke er sammen lenger, vil jeg fortsatt elske ham, og han vil fortsatt være en stor del av den personen jeg er i dag.

Simpson sammenlikner slutten på et forhold med "et dødsfall i familien".

- Man går gjennom sørgestadiet, så opprøret, og deretter må man finne ut om livet på egenhånd. Når man gjør det, føler man seg komplett - og da kan man forelske seg igjen, og gi seg selv fullt og helt over til en annen person.

Men 29-åringen har ennå ikke kommet seg helt gjennom det første stadiet. Familien har den siste tiden vært urolige for Jessicas helse, og vært redd for at popstjernen skulle gå inn i en dyp depresjon etter bruddet.

Forhåpentligvis kommer Simpson sterkt tilbake. Nå venter nemlig noen spennende prosjekter for sangstjernen. Hun jobber for tiden både med sitt eget realityshow, samt en helt ny kleskolleksjon.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Uroer seg for Jessicas helse