- Jeg har alltid planlagt flere barn

Denise Richards ville ikke vente på «Mr. Right».

SEHER.NO: Selv om Denise Richards har gitt opp menn, hindrer ikke dette henne i å få flere barn. Nylig adopterte den flotte skuespilleren den seks uker gamle datteren som har fått navnet Eloise Joni.

-Jeg har alltid ønsket meg flere barn, så jeg måtte bestemme meg: Skal jeg vente til jeg finner den rette mannen for meg, eller skal jeg gjøre det på egenhånd? Jeg bestemte meg for å gjøre det på egenhånd, fortalte Richards i tirsdagens utgave av The View (ekstern link).


Skuespillerinnen startet adopsjonsplanleggingen for to år siden, og det nye familiemedlemmet skal ha blitt tatt godt imot av de andre døtrene.

- Sami og Lola hjelper meg med å mate babyen og velge ut hvilke klær hun skal ha på. De er virkelig flinke med henne og Eloise er en velsignelse, sier hun til nettstedet People.

I forrige uke arrangerte Richards en babyfest for Eloise Joni, og på gjestelisten sto blant annet «Spice Girls»-Mel B og Tori Spelling - begge to høygravide.

Ifølge People nippet gjestene til champagne, mens den nybakte mammaen åpnet opp presanger gjestene hadde tatt med til den lille. Blant gavene var også en norskdesignet Stokke-barnevogn med rosa trekk.

-Jeg syntes Eloise fortjente en fest, og syntes det var en flott måte for mine venner som ikke hadde sett henne enda til å få møte henne, sier Richards til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: -De forlovet seg i Kenya