DÅRLIG SELVTILLIT: Jespersen forteller at han har slitt med dårlig selvtillit uavhengig av de mange TV-suksessene. Foto: Stella Pictures
DÅRLIG SELVTILLIT: Jespersen forteller at han har slitt med dårlig selvtillit uavhengig av de mange TV-suksessene. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit

Komiker Otto Jespersen føler seg som «gammelt nytt»

SEOGHØR.NO:   Komiker og skuespiller Otto Jespersen (59) er straks aktuell med en ny sesong av TV-programmet «Nårje» på TV 2. Der spiller Jespersen sammen med Henriette Stenstrup og John Brungot.

Jespersen har vært en av Norges mest populære komikere siden han slo gjennom med radioprogrammet «Revolvermagasinet på slutten av 80-tallet. Senere har han laget suksessprogram som «OJ Ute på Prøve» og «O.J - På nye eventyr». Jespersen føler derimot ikke at han en av de største komikerene i landet.

- Jeg vet ikke om jeg har den posisjonen, tenker i alle fall ikke det selv. Hva menes egentlig med gudfar i denne settingen? Har jeg makt? Jeg føler ikke det. Selv tenker jeg mer på at jeg begynner å bli litt yesterdays news», forklarer Otto i et nytt intervju med VG.

I 2002 meldte Jespersen overgang fra NRK til TV 2 der han ble fast deltaker i «Torsdagsklubben». Programmet ble en suksess, men fremdeles følte ikke Otto seg som en vinner.

- Jeg har alltid hatt dårlig selvtillit på disse tingene. Allerede før «En utstrakt hånd» på NRK tenkte jeg: Nå er det på hell. Samtidig får jeg jo fortsatt roller, og i min jobb er det ingen som sier at jeg må slutte når jeg er 67. Ok jeg merker noe forfall, men det er mest kroppslig, sier Jespersen til avisen.

LES OGSÅ:   Innrømmer at tsunami-katastrofen forandret ham