<strong>FOR PRIVELIGERT:</strong> Gigi Hadid forteller i et nytt intervju at hun alltid har følt seg skyldig for at hun er priveligert. Foto: NTB Scanpix
FOR PRIVELIGERT: Gigi Hadid forteller i et nytt intervju at hun alltid har følt seg skyldig for at hun er priveligert. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi Hadid:

- Jeg har alltid følt meg skyldig

Supermodellen Gigi Hadid bestemte seg i tidlig alder for at hennes privilegerte liv aldri skulle definere henne.

Publisert

Gigi Hadid (23) har gjort stor suksess som modell. I 2016 ble hun blant annet rangert som én av topp 50 største modeller i verden av Models.com. Samme år ble hun også kåret til årets internasjonale modell av det britiske «fashion council».

I tillegg til å pryde forsider på x antall motemagasiner som Vogue og Elle de siste årene, ser livet til den unge modellen ut som en drøm for de fleste.

Til sine godt over 41 millioner følgere på Instagram deler hun ofte bilder av sitt luksuriøse liv - den luksuriøse livsstilen er imidlertid 23-åringen godt vant med siden hun var liten.

Som barn av den tidligere modellen Yolanda Hadid (54), kanskje mest kjent fra realityserien «The Real Housewife of Beverly Hills», og eiendomsutvikleren Mohamed Hadid (69), har Gigi levd et privilegert liv.

- Føler meg skyldig

I et nytt intervju med The Times kommer Gigi inn på nettopp dette temaet.

Helt siden hun var barn har hun nemlig følt seg skyldig for å være privilegert.

<strong>SØSTRE:</strong> Gigi Hadid sammen med lillesøsteren Bella Hadid, som for øvrig også gjør stor suksess som modell, under HBO-premieren av «Being Serena» i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
SØSTRE: Gigi Hadid sammen med lillesøsteren Bella Hadid, som for øvrig også gjør stor suksess som modell, under HBO-premieren av «Being Serena» i New York tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har alltid følt meg skyldig for å være privilegert. Det startet på ungdomsskolen der jeg var fast bestemt på å ikke bli definert av enten dét eller å være pen, forteller den amerikanske modellen.

Ifølge henne selv var hun flink i volleyball og fikk gode karakterer.

- Det var det jeg ville forbindes med, forteller hun.

Hardt-arbeidene

Selv om Gigi fint kunne levd på pengene til foreldrene, var likevel Gigi fast bestemt på at hun skulle få seg en jobb, og leve et selvstendig liv.

Helt siden hun var 18 år gammel betalte hun alle regningene sine selv, ifølge henne selv. Hennes første par sko av det eksklusive merket Louboutins kjøpte hun også selv, med hennes første lønning.

- Jeg tror jeg kan komme fra en privilegert familie, og likevel være hardtarbeidende og en snill person. Jeg tror ikke jeg er noe bedre enn andre, sier hun til avisen.

PARODI: Gigi Hadid parodierer Melania Trump under American music awards. Nå får hun kritikk for å være rasistisk. Video: CNN Vis mer

Overskrifter

At Gigi er hardtarbeidende har hun vist publikum med sine mange modelloppdrag de siste årene.

Likevel er det helt andre ting som får fokus i mediene.

I mars skapte nemlig den unge supermodellen store overskrifter i utenlandsk presse da det ble kjent at det var slutt mellom henne og artisten Zayn Malik (25), etter et to års av og på-forhold.

<strong>SLUTT:</strong> Gigi Hadid og Zayn Malik under Met-gallaen i januar. I mars tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix
SLUTT: Gigi Hadid og Zayn Malik under Met-gallaen i januar. I mars tok forholdet slutt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge The Sun ble avgjørelsen tatt av begge to, som visstnok lenge har følt at det har vært vanskelig å holde liv i romansen siden de begge er så travelt opptatt med karriere på hvert sitt hold.

Men det er ikke bare det som har skapt overskrifter for Gigi sin del.

Noen måneder før måtte den unge supermodellen også slå tilbake mot hard kritikk etter å ha gått på catwalken under New York Fashion Week.

I en rekke Twitter-meldinger hevdet hun å ha fått kritikk for vekten sin. Hun forklarte at vektnedgangen skyldes helsemessige årsaker.

«For dere som er fast bestemt på å finne ut hvorfor kroppen min har endret seg i løpet av de siste årene, dere bør kanskje vite at da jeg begynte som modell som 17-åring, var jeg ennå ikke diagnostisert med Hashimotos tyreoiditt. Så til dere som kalte meg «for stor for bransjen», var det grunnet betennelse og væskeansamling på grunn av sykdommen», skrev hun.

I tillegg var det også flere som mente at den kroppslige endringen kom av narkotikabruk.

«Jeg vil ikke forklare ytterligere hvorfor kroppen min ser ut som den gjør, på samme måte som ingen andre burde trenge det. Jeg vil ikke dømme andre, men narkotika er ikke min greie, ikke sett meg i den boksen kun fordi du ikke forstår hvorfor kroppen min har forandret seg», slo hun fast.

LES OGSÅ: - Han forstår ikke konsekvensene av utroskapen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer