SKUMMEL OPPLEVELSE: Den talentfulle filmstjernen friket ut på settet. Foto: NTB Scanpix
SKUMMEL OPPLEVELSE: Den talentfulle filmstjernen friket ut på settet. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kirsten Dunst:

- Jeg har aldri vært så stein i hele mitt liv

Skuespilleren ble sendt hjem fra filminnspilling.

Publisert

(Seoghør.no): Hollywood-stjernen Kirsten Dunst (35) har en rekke store filmer som «Spider-Man» og «Bring It On» på merittlisten sin, og denne måneden er hun aktuell i dramaet «Woodshock».

🦋🌲🌀NEW POSTER🌀🌲🦋 @woodshockmovie @kateandlauramulleavy @a24

A post shared by Kirsten Dunst (@kirstendunst) on

Nå avslører den gifteklare blondinen at hun hadde et aldri så lite uhell på settet under innspillingen av sin nyeste film.

Dunsts karakter, Theresa, blir dypt paranoid etter at hun begynner å ruse seg på et livsfarlig stoff for å komme gjennom en sorgprosess, og ved en feil fikk Kirsten selv seg også en ubehagelig overraskelse under en scene.

Skuespilleren røyket på en «falsk joint» under innspillingen, men i en pause begynte hun plutselig å føle seg svært uvel.

- Jeg sa til regissøren at det var noe galt med meg. At jeg trodde jeg trengte å komme meg til et sykehus, avslørte hun til Jimmy Kimmel Live, ifølge Contactmusic.com.

- «Det er noe alvorlig galt. Det føles som om jeg holder på å gå fra sans og samling. Jeg skjelver. Jeg er varm. Jeg friker fullstendig ut,» fortsatte Dunst.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ RØD LØPER: Her er Kirsten Dunst under «Woodshock»-premieren i Los Angeles mandag. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Her er Kirsten Dunst under «Woodshock»-premieren i Los Angeles mandag. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg gråt og lo

Senere fant Kirsten ut at hun ved et uhell hadde røykt cannabis etter at en lokal person hadde fått i oppgave å gjøre den falske jointen klar, skriver nettstedet.

I løpet av bare én scene var skuespilleren ferdig med hele røyken, og i en pause begynte hun å føle seg veldig utenfor.

- Jeg var helt ødelagt. Jeg har aldri vært så stein i hele mitt liv. Og det at jeg ikke visste hvorfor jeg var så ute å kjøre, gjorde meg enda mer stresset.

Hollywood-stjernen var til slutt så høy at de måtte avslutte filminnspillingen den dagen.

- Jeg gråt og lo mens jeg spiste sandwich med peanøttsmør. Jeg kunne ikke fortsette å filme, så de sendte meg hjem, avslører hun, ifølge nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

PLANLEGGER BRYLLUP: Kirsten og Jesse forelsket seg på settet til TV-serien «Fargo». Foto: NTB Scanpix.
PLANLEGGER BRYLLUP: Kirsten og Jesse forelsket seg på settet til TV-serien «Fargo». Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Klarer ikke slanke seg til bryllupet

Etter bare åtte måneder som kjærester ble det i januar kjent at Kristen Dunst hadde forlovet seg med «Fargo»-kollegaen Jesse Plemons (32).

Men selv om filmstjernen er i full gang med bryllupsplanlegging, så har hun ingen plan om å følge en streng diett, slik mange andre vordende bruder gjør, før hun går ned kirkegulvet.

- Jeg er faktisk veldig dårlig til å gjøre det. Til og med før jeg skulle til Cannes, tenkte jeg: «Jeg skal skjerpe meg før jeg drar!» Så jeg spiste ikke brød i noen dager, men så, da jeg satt på flyet, gikk alt galt. Jeg klarer ikke slanke meg, så jeg gjør det aldri heller, avslørte hun til magasinet Stellar, ifølge Contactmusic.com, i juni.

35-åringen innrømmet videre at hun foretrekker å slappe av hjemme foran TV-skjermen fremfor å dra på kjendisfester.

- Jeg liker søppel-TV. Jeg ser på skikkelig dårlige ting og forer meg selv med pasta. Jeg lever veldig enkelt. Mat, venner og TV. Jeg liker å være inne. Jeg er skikkelig hjemmekjær, delte hun.

Se traileren til «Woodshock» her:

LES OGSÅ: Omstridt nyhetsanker separeres etter Trump-skandale

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer