- Jeg har aldri vært så nervøs

Emilie (12) sjarmerte dommerne i «Norske Talenter». Nå satser hun på å vinne platekontrakt i «Se og Hørs Sommerstjerner».

SATSER PÅ Å BLI SOMMERSTJERNE: 12 år gamle Emilie Omland satser hardt på å gå til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren, Seher.no
SATSER PÅ Å BLI SOMMERSTJERNE: 12 år gamle Emilie Omland satser hardt på å gå til topps i «Se og Hørs Sommerstjerner». Foto: Anders Myhren, Seher.no Vis mer
Se video med «Sommerstjerner»-Emilie nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Onsdag er 12 år gamle Emilie Omland en av deltagerne som starter kampen om den siste finalebilletten i sommerens store sangkonkurranse «Se og Hørs Sommerstjerner».

Sammen med fire andre deltagere skal Emilie holde fem konserter i perioden 28-30. juli, før finaleplassen - som gir mulighet til kjempe om en platekontrakt - deles ut.


Til tross for sin unge alder, har Kvinesdal-jenta ingen problemer med å synge i rampelyset. Tidligere i år gikk hun nemlig helt til semifinalen i TV 2-programmet «Norske Talenter».

- Jeg har aldri vært så nervøs før, men det var veldig gøy. Jeg liker å synge og holde på med det, så nå skal jeg gjøre mitt beste for å komme videre i denne konkurransen også, sier hun til Seher.no.

Førstepremien  i konkurransen er innspilling av to låter i studioet til tidligere Idol-dommer Ole Evenrud, og utgivelse på Sony Music, med mulighet for full platekontrakt. Førstepremien består i tillegg av en reise for hele familien til Brasil.

Emilie er ikke tvil om hvem artister hun helst ville sunget sammen med hvis får oppfylt drømmen om å slå igjennom som artist.

- Enten Christina Aguilera eller Taylor Swift, jeg er stor fan av dem, smiler hun til Seher.no.

Se video med «Sommerstjerner»-Emilie nederst i artikkelen!

Les mer på sommerstjerner.no.

Her er alle deltakerne i gruppe E
(klikk på navn for se video (ekstern lenke)).

Leanda Sommer Klingsheim (12) fra Stavanger
Mo Brown (18) fra Hamar
Georg Lipai (16) fra Loen
Camilla Fredrikke Andersen (23) fra Trondheim
Emilie Omland (12) fra Kvinesdal

Her kan du se «Sommerstjerner»-deltakerne:

28. juli, Kl 1100, Mandal, Sjøsanden Camping
28. juli, Kl 1800, Farsund, Torget
29. juli, Kl 1100, Flekkefjord, Riksen (Egenes Camp.)
29. juli, Kl 1800, Sandnes, Brusand Camping
30. juli, Kl 1100, Stavanger, Mosvangen Camping

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå blir jeg vel slemme-Sandra[obj:media:8762]